noodles volos banner

Ευθυβούλης, Μπαρμπούτας και Σαμαράς στον Πύρασο

Τρεις μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Πύρασος, με την πιο ηχηρή να είναι του Σταύρου Σαμαρά την Τρίτη (17/10), ενώ οι τελευταίες χρονικά ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (19/10) και είναι αυτές του Ευθυβούλη, που πέρσι αγωνίστηκε με τις Μικροθήβες, και του Μπαρμπούτα, ο οποίος είναι αριστερός μπακ-χαφ και αμυντικός μέσος και τελευταία ομάδα του ήταν ο Σαρακηνός, με τον οποίο έπαιξε και στις πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν. Οι ανακοινώσεις:  

Για τον Σταύρο Σαμαρά: "Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Σταύρου Σαμαρά-Καμηλαράκη, ο οποίος επιστρέφει ύστερα από ένα έτος στην ομάδα μας. Γεννήθηκε στις 3/7/1994, είναι μεσοεπιθετικός, τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στον Τοξότη Λάρισας, τη σεζόν 2013-14 στην Κ20 της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, τη σεζόν 2014-15 στην ΑΕ Διμηνίου, είχε 11 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με τον Πύρασο το 2015-16 και πέρυσι αγωνίστηκε στον Σαρακηνό. Τον καλωσορίζουμε ξανά στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει επιτυχίες στη δεύτερη θητεία του στο σύλλογό μας".

Για τους Ευθυβούλη και Μπαρμπούτα: "Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει ακόμη δύο προσθήκες στο ρόστερ της φετινής σεζόν. Πρόκειται για τον Γιάννη Ευθυβούλη και τον Μιχάλη Μπαρμπούτα. Αμφότεροι είναι μεσοεπιθετικοί και θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδος μας αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας κυριακάτικο αγώνα. Ο Ευθυβούλης, φοιτητής στον Βόλο, πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΣ Μικροθηβών, ενώ ο Mπαρμπούτας έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του Βόλου, μεταξύ των οποίων οι Πανιώνιος, Μαγνησιακός, Άρης Μελισσατίκων, Σαρακηνός. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα".

Περαστικά στον Ίμπρα

Περαστικά στον Μπεσμίρ Ίμπρα ευχήθηκε ο Πύρασος μετά τον τραυματισμό του παίκτη στον αγώνα με τον Μαγνησιακό: "Ο Μπισμίρ Ίμπρα έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν με τραυματισμό αλλά αυτός που αποκόμισε από το ματς με τον Μαγνησιακό ήταν πιο σοβαρός απ’ όλους, καθώς έσπασε το ζυγωματικό οστό. Η διοίκηση του Πυράσου τού εύχεται περαστικά και γρήγορα να γυρίσει υγιής στις προπονήσεις και τους αγώνες".

 

Last modified onThursday, 19 October 2017 16:33