noodles volos banner

Στον Θησέα ο Μπράνος, καταδικάζει ο Πύρασος

Σε συμφωνία με τον πορτιέρε Νίκο Μπράνο ήρθε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Θησέας, που δεν έχει γκολκήπερ, αφού Στούκας και Κουρίτας είναι τραυματίες, και περιμένει πλέον την έκδοση του δελτίου του, ευελπιστώντας ότι όλα θα πάνε καλά, αλλιώς δε θα έχει τερματοφύλακα την Κυριακή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή.

Ο ποδοσφαιριστής είχε μεταπηδήσει στον Πύρασο το καλοκαίρι και είχε αγωνιστεί στο ματς του Κυπέλλου στο Στεφανοβίκειο με τον Διαγόρα. Η αποχώρησή του από τον Πύρασο προκάλεσε την αντίδραση του συλλόγου της Νέας Αγχιάλου, που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση εναντίον του:

"Η διοίκηση του Πυράσου ενημερώνει τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους της πως ο τερματοφύλακας Νίκος Μπράνος αποχώρησε από την ομάδα μας ύστερα από δική του επιθυμία και έχοντας αθετήσει τη συμφωνία των δύο πλευρών, όταν δέχθηκε πρόταση από άλλη ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Ο Πύρασος δε στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία του παρά την κακή συμπεριφορά του προς το σωματείο μας, για τη φανέλα του οποίου σκοτώθηκε τερματοφύλακας εν ώρα αγώνα. Την καταδικάζουμε, διότι δε μας αντιπροσωπεύει. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, βασική φιλοσοφία της διοίκησης είναι να αγωνίζονται στον Πύρασο μόνο όσοι το επιθυμούν και σέβονται τη φανέλα του".