noodles volos banner

Παρελθόν από τη Σκιάθο ο Νίκος Τσιαντάκης

Παρελθόν από τον πάγκο του Α.Ο. Σκιάθου αποτελεί ο Νίκος Τσιαντάκης, με τον οποίον υπήρχε διαφωνία με τη διοίκηση σε θέματα που άπτονται του μοντέλου λειτουργίας της ομάδας, με συνέπεια να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Μιτζέλος, έχει βρει πάντως τον προσωρινό αντικαταστάτη για τη θέση του προπονητή στο πρόσωπο του Χρήστου Καπελιάνη, ο οποίος πέρσι ήταν στη Σκόπελο, που δεν κατεβαίνει όμως φέτος στο πρωτάθλημα. Ο έμπειρος προπονητής θεωρείται ότι είναι η καλύτερη και πιο χρήσιμη λύση τη δεδομένη στιγμή. Έτσι, θα συνεργαστεί με την ομάδα και θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την προετοιμασία, γιατί οι παίκτες δεν πρέπει να βγουν από τον ρυθμό τους.

Από κει και πέρα, επειδή στη διοίκηση του Α.Ο. Σκιάθου εκτιμούν τις δυνατότητές του κ. Καπελιάνη και την προϋπηρεσία του και θεωρούν ότι είναι ένας αναγνωρισμένος προπονητής, σκοπός είναι η συνεργασία να πάρει μία μονιμότερη μορφή. Το πρόβλημα είναι ότι ο εν λόγω τεχνικός είναι διορισμένος γυμναστής στην Αλόννησο και θα έχει πρόβλημα μετακίνησης ειδικά τον χειμώνα.

Επομένως, αναζητείται μία φόρμουλα συνεργασίας και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί. Εξάλλου και από τις δύο πλευρές υπάρχει διάθεση να επεκταθεί η συνεργασία τους. Οι δύο άνδρες, Γιώργος Μιτζέλος και Χρήστος Καπελιάνης, συναντώνται σε ξενοδοχείο της Σκιάθου σήμερα και αναμένονται νεότερα τις επόμενες ώρες.