Logo
Print this page

Αγιασμός στις 2/9 και προπονήσεις από τις 4/9 για την ακαδημία του Πυράσου

Ακόμη μία σεζόν αρχίζει για την ακαδημία του Πυράσου, που θα κάνει αγιασμό τα επόμενο Σάββατο, ενώ οι προπονήσεις ξεκινούν δύο μέρες αργότερα, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Μια καινούργια σεζόν για την ακαδημία μας αρχίζει! Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός και οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μέλη της νέας διοίκησης στις 11:00 το πρωί στο γήπεδο 5Χ5.

Επίσης θα οριστεί μια επιτροπή από γονείς για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων και της λειτουργίας της ακαδημίας. Ήδη, ορισμένοι γονείς έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να συνδράμουν για τη βελτίωση των συνθηκών των τμημάτων υποδομής. Γνωστοποιείται ότι οι προπονήσεις αρχίζουν τη Δευτέρα 4/9, γι’ αυτό όσοι ακόμη δεν έχουν προχωρήσει στην εγγραφή των παιδιών τους, καλό θα ήταν μέσα στις επόμενες ημέρες ή το Σάββατο το πρωί, να το κάνουν.

Η διοίκηση του Πυράσου, για ακόμη μία χρονιά, ευελπιστεί στην αγαστή συνεργασία με τους γονείς ώστε από κοινού να δώσουμε στα παιδιά μια κυψέλη αθλητισμού διαπαιδαγώγησης και κοινωνικοποίησης μέσω του αγαπημένου τους αθλήματος, του ποδοσφαίρου”.

Last modified onTuesday, 29 August 2017 15:01
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]