noodles volos banner

Ικανοποίηση ειδικά για τους νεαρούς παίκτες στον Ηρακλή Β.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλή Βόλου, που ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Απώτερος στόχος της διοίκησης και του προπονητικού τιμ είναι να δοθεί το βάρος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε μαζί με τους έμπειρους παίκτες να αποτελέσουν ένα δυνατό σύνολο.

Ήδη τα πρώτα δείγματα, σύμφωνα με τον προπονητή του Ηρακλή Βόλου Βαγγέλη Τσουκάλη είναι θετικά, καθώς ποδοσφαιριστές όπως ο νεαρός Γιάννης Κακάλιας (στη φωτό μαζί με τον Βαγγέλη Τσουκάλη) κέρδισαν τις εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα κόντρα στην Ακρόπολη Σέσκλου.

Θα πρέπει να σημειωθεί με τη φανέλα του Ηρακλή Βόλου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Ανδρέας Κατσικαδάμος, ενώ μέχρι το Σεπτέμβριο η διοίκηση προσανατολίζεται να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας με άλλους τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές.

Σε αγωνιστικό επίπεδο συνεχίζονται τα φιλικά. Το Σάββατο 19 Αυγούστου ο Ηρακλής Βόλου θα αγωνιστεί κόντρα στον Σαρακηνό, ενώ ακολουθούν αυτά με Άνθιμο Γαζή στις 23 Αυγούστου, με Πανιώνιο στις 26 Αυγούστου και με Μαγνησιακό στις 30 Αυγούστου.

Λειτουργία των Ακαδημιών

Τέλος, ανακοινώνεται πως παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για την ακαδημία του Ηρακλή Βόλου. Οι γεννηθέντες από το 2001-2010 μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στην οδό Κυρίλλου 65 (έναντι εργοστασίου ΜΕΤΚΑ) ή να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2421086025 και 6974837047 για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

 

Last modified onFriday, 18 August 2017 12:55