noodles volos banner

Έχασε με 3-2 από την Κ17 του Ολυμπιακού Π. ο Σαρακηνός

Ο Σαρακηνός, όπως παρατάχτηκε στα Χάνια κόντρα στην Κ17 του Ολυμπιακού Π. Ο Σαρακηνός, όπως παρατάχτηκε στα Χάνια κόντρα στην Κ17 του Ολυμπιακού Π.

Δεχόμενος τρία γκολ στο 24’, το 42’ και το 55’ από λάθη της άμυνας στο εξαντλητικό πρέσινγκ της Κ17 του Ολυμπιακού Π., ο Σαρακηνός έχασε στα Χάνια σε φιλικό με 3-2 από τους ερυθρόλευκους.

Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη είχε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά στις οργανωμένες επιθέσεις των αντιπάλων, αλλά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στη διαρκή πίεσή τους και το ακατάπαυστο τρέξιμό της, με αποτέλεσμα όχι μόνο τα αμυντικά λάθη, από τα οποία προήλθαν τα τρία τέρματα που δέχθηκαν, αλλά και την αδυναμία να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα.

Παρόλ’ αυτά οι Βολιώτες κατάφεραν και μείωσαν με δύο γκολ στο 60’ και το 71’. Αρχικά από φάουλ του Θάνου και κεφαλιά-πάσα του Σιδηρόπουλου, ο Τσαγγαράς με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 3-1 και το 3-2 με κεφαλιά ο Τσιουρής μετά από κόρνερ του Θάνου.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ Α’ ΜΕΡΟΣ: Γράντας, Ρέλλος, Σουάρες, Κουσκουρίδας, Γιαμαλής, Ντούρο, Κοντοβάς, Κωνσταντάκος, Λαρίσης, Δουλάς, Κόντρα

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ Β’ ΜΕΡΟΣ: Κοντογιάννης, Ντούρο, Σουάρες, Τσαγγαράς, Τσαρδακάς, Μελίσσης, Θάνος, Ρακής, Μαστακούλης, Τσιουρής, Σιδηρόπουλος

*Ο 19χρονος Βασίλης Ρακής, αμυντικός μέσος από τον Απόλλωνα Καναλίων, αποκτήθηκε και τυπικά από τον Σαρακηνό

Last modified onWednesday, 09 August 2017 09:24