noodles volos banner

Ενθουσιασμός στη Σκιάθο για Μαλάκο, Φιλιππούλη και Ζαρίφη

Ο Ζαρίφης με τον πρόεδρο της Σκιάθου, κ. Γ. Μιτζέλο Ο Ζαρίφης με τον πρόεδρο της Σκιάθου, κ. Γ. Μιτζέλο

Την Πέμπτη η Σκιάθος φρόντισε να ενθουσιάσει τους φιλάθλους της, αφού απέκτησε τον  σέντερ φορ Ζήση Μαλάκο, τον αριστερό μπακ Νίκο Φιλιππούλη και τον αμυντικό μέσο , δύο ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από τις παραπάνω κατηγορίες, που πάνε στην ομάδα του Νίκου Τσιαντάκη, για να κάνουν τη διαφορά. Και οι δύο θα είναι ξανά συμπαίκτες μετά τη θητεία τους για το 2016-17 στον Δωτιέα Αγιάς.

Ειδικά η μεταγραφή του 31χρονου Ζήση Μαλάκου ανεβάζει επίπεδο στη Σκιάθο, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή με 52 συμμετοχές και 11 γκολ στη Γ’ Εθνική και τον Μαχητή Τερψιθέας και τον Ρήγα Φεραίο από το 2013 έως το 2015, γι’ αυτό και η απόκτησή του κάνει τους πάντες μέσα στην ομάδα περήφανους και ειδικότερα τον πρόεδρο Γιώργο Μιτζέλο και τον αντιπρόεδρο Μάριο Τσιτσώνη, που έκαναν τις συνομιλίες.

Ο Μαλάκος έχει περάσει και από αρκετές ομάδες παλαιότερα της Δ’ Εθνικής,  όπως Δωτιέα Αγιάς, Αχιλλέα Φαρσάλων, Κίσσαβο Συκουρίου, Αετό Αμυγδαλέας, Δόξα Αργυροπουλίου, Φαρκαδώνα, Ακαδημία Πλαταμώνα.

Παράλληλα, και ο Νίκος Φιλιππούλης ανήκει πλέον στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο. Σκιάθου. Πρόκειται για μια πολύ ουσιαστική μεταγραφή. Ο συγκεκριμένος αθλητής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με εξειδίκευση στην προπονητική ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος τον υποδέχτηκαν και του ευχήθηκαν να είναι πάντα καλά και όλοι μαζί να προχωρήσουν για την επίτευξη των στόχων. Οι ομάδες που διακρίθηκε ο Φιλιππούλης είναι το Mελισσοχώρι, ο Πλατύκαμπος, ο Πυργετός, ο Εθνικός Πυλαίας, η Δήμητρα Γιάννουλης, ο ΑΟ Σελλάνων, ο Αχιλλέας Φαρσάλων και ο Δωτιέας Αγιάς.

Επίσης η Σκιάθος ανακοίνωσε στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής άλλη μια επιτυχημένη μεταγραφή, αυτή του 19χρονου αμυντικού χαφ Βασίλη Ζαρίφη, η απόκτηση του οποίου αποτελούσε προτεραιότητα. Ο πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε δύναμη και υγεία για τη νέα σεζόν.

11malakos filipoulis

Οι Μαλάκος και Φιλιπππούλης

 

 

Last modified onFriday, 21 July 2017 02:38