Logo
Print this page

Αποφάσισε να μην κατεβεί η Σκόπελος τη νέα χρονιά

Μπορεί να κέρδισε την παραμονή της στην Α’ ΕΠΣΘ στο γήπεδο, αλλά τα οικονομικά προβλήματα, αλλά και τα προβλήματα συγκρότησης ρόστερ δεν επιτρέπουν στη Σκόπελο να δώσει το παρών στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής τη νέα σεζόν, με το Δ.Σ. του νησιωτικού συλλόγου να παίρνει την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί τη σεζόν2017-18.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Α.Ο. Σκοπέλου έχει ως εξής: «Το Δ.Σ του Α.Ο. Σκοπέλου μετά από αρκετές μέρες συζητήσεων και αφού εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι, αποφάσισε τη μη συμμετοχή του ποδοσφαιρικού αγωνιστικού τμήματος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ για την περίοδο 2017-18. Οι ακαδημίες του τμήματος θα συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους και θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην ανάδειξη νεαρών αθλητών - ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν τα επόμενα χρόνια την ανδρική ομάδα».

Βέβαια η ΕΠΣΘ ως διοργανώτρια αρχή θα περιμένει είτε η Σκόπελος να στείλει επίσημο έγγραφο μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα, το οποίο μετά δεν αναιρείται, είτε θα περιμένει τη λήξη της προθεσμίας δηλώσων συμμετοχής στο πρωτάθλημα γύρω στα μέσα Αυγούστου, για να δει τι θα κάνει και αν θα την αντικαταστήσει ή όχι, κάτι που είναι στη διακριτική της ευχέρεια. Όπως και να 'χει, είναι ακόμη νωρίς, για να ξέρουμε τι θα γίνει. 

Last modified onFriday, 07 July 2017 14:05
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]