noodles volos banner

Το παράπονο του Γεράσιμου Σαρρή για τη Νίκη και τον Ολυμπιακό Β.

  • Published in ΕΠΣΘ

Το παράπονό του για το γεγονός ότι η Νίκη Β. και ο Ολυμπιακός Β. δεν του ζήτησαν καμία φορά συνεργασία στα σχεδόν 20 χρόνια λειτουργίας της Ακαδημίας της Αγίας Παρασκευής εξέφρασε ο πρόεδρος της Γεράσιμος Σαρρής, ο οποίος μιλώντας την Τετάρτη στον Σπορτ Φμ 89.5 τόνισε ότι είναι κρίμα που τα ταλέντα που βγάζει η ομάδα του φεύγουν από μικρή ηλικία εκτός Βόλου, χωρίς να τα εκμεταλλευτούν οι δύο μεγάλοι βολιώτικοι σύλλογοι.

«Αυτοί οι παίκτες δεν έπρεπε να φεύγουν, γιατί θα ήταν κράχτες για μας σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό και τη Νίκη Β. Αν οι παίκτες μας είναι για την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, δε θα μπορούσαν να παίξουν στον Ολυμπιακό και τη Νίκη;», αναρωτήθηκε, ενώ συμπλήρωσε: «Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να μην είναι στη Γ’ Εθνική, αλλά σε επαγγελματικές κατηγορίες, ώστε να έχουν ομάδες Κ15 και Κ17, γιατί ταλέντα στον Βόλο υπάρχουν πολλά».

Αναφέρθηκε επίσης στον Μερσίνη και τον Κανελλάκη, που είναι στην ΑΕΚ, αλλά και στον Θεοδωρίδη και τον Κωνσταντέλλια που είναι στον ΠΑΟΚ και έχουν όλοι αναδειχθεί από την Αγία Παρασκευή.

Σε ό,τι αφορά την τελευταία δυνατή κίνηση της Αγίας Παρασκευής, με τη μεταπήδηση του 14χρονου Κωστόπουλου στην ομάδα παίδων του Παναθηναϊκού, ο κ. Σαρρής επισήμανε ότι εκπληρώθηκε και η επιθυμία του μικρού, αφού ήθελε, όπως και οι γονείς του, να πάει στους πράσινους, παρότι είναι Παοκτζής και παρότι δοκιμάστηκε και στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

«Η ομάδα ανοίγει τις πόρτες και από κει και πέρα βρίσκει ο γονιός και το παιδί την κατάλληλη στέγη. Είναι μεγάλη υπόθεση να πηγαίνουν παίκτες μας σε μεγάλες ομάδες και είναι πολύ δύσκολο να σε επιλέξουν. Ας σκεφτείτε πόσοι μικροί παίκτες θέλουν να πάνε σ’ αυτές τις ομάδες», σχολίασε ο Γεράσιμος Σαρρής. 

Last modified onThursday, 22 June 2017 15:14