noodles volos banner

Παίρνει το ντέρμπι με Γ.Σ.Α. στα χαρτιά ο Πύρασος!

Μπορεί να έχασε με 3-0 ο Πύρασος στο σημερινό ντέρμπι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, αλλά θα πάρει το ματς στα χαρτιά, αφού οι γηπεδούχοι έκαναν γκάφα, εφόσον έκαναν αλλαγή τον Νασιακόπουλο, που έπαιζε ως μικρός, και τον αντικατέστησαν με τον Βούλγαρη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν δύο παίκτες στον αγωνιστικό χώρο που να είναι γεννημένοι τουλάχιστον το 1995, όπως ορίζει η προκήρυξη. Το γεγονός μετά από ένσταση του Πυράσου καταγράφηκε στο φύλλο αγώνος και η υπόθεση θα παραπεμφθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ, που είναι ανεξάρτητη και στην οποία πρόεδρος είναι η νομικός κ. Κατερίνα Βλαχάβα. Μάλιστα, υπάρχει και το ενδεχόμενο σύμφωνα με τον ΚΑΠ Ερασιτεχνών, να αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί από τον Γ.Σ. Αλμυρού, αν κι αυτό είναι απόφαση της εν λόγω επιτροπής.  Να σημειωθεί ότι ο πάγκος του Γ.Σ. Αλμυρού πήρε είδηση το ολέθριο σφάλμα μετά από έξι λεπτά και γι' αυτό πέρασε στον αγώνα ο Δημουλάς, αλλά ήταν πλέον αργά.

Το αγωνιστικό μέρος 

 Στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, με τους αμυντικούς να ανακόπτουν τις ενέργειες των επιθετικών, με συνέπεια οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν να είναι λιγοστές. Σε μία από αυτές όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 38’ έπειτα από κόρνερ του Νασιακόπουλου, ο Κοντοβάς πήδηξε στο δεύτερο δοκάρι, νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, με την αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων να κάνει την διαφορά. Στο 58’ ο Θωμαΐδης έκανε πανέμορφη κίνηση στον κενό χώρο, δέχθηκε την κάθετη πάσα του Αραμπατζή και με διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85’ ο Ακασού. Ο Φαράντος έκανε την συρτή σέντρα, με τον Ιβοριανό μέσο του Αλμυρού να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιλίγκου.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης (66’ Φαράντος), Τσιάτσιος, Παυλίδης, Πλαβός, Ακασού, Θωμαΐδης, Νασιακόπουλος (73’ Βούλγαρης), Κρανάς, Αραμπατζής (79’ Δημουλάς), Κοντοβάς

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Γιοβάνης, Μαλισσόβας, Τανάγιας (λ.τρ. 32’ Βαν ντε Γουΐχε), Κόκκας (46’ Φούκης), Μπασδάνης, Ζαχαράκης, Σιώμος, Κοτζαθανάσης, Σφάκας

 

Last modified onSunday, 19 March 2017 20:36