noodles volos banner

Λευκή ισοπαλία στο Βασδέκειο ανάμεσα σε Ηρακλή και Απόλλωνα

Προσπάθεια του Ασλάνογλου στο σημερινό παιχνίδι Προσπάθεια του Ασλάνογλου στο σημερινό παιχνίδι

Χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Απόλλωνα Καναλίων στο Βασδέκειο με τη διαφορά των εννιά βαθμών μεταξύ των δύο ομάδων να παραμένει.

Ο Βλιώρας στο 28’ βγήκε σωστά στην πλάτη της άμυνας μετά το φάουλ του Δαμάσκου στο πίσω δοκάρι από τ’ αριστερά, αλλά το πλασέ του λίγο έξω από τη μικρή περιοχή ήταν άστοχο. Στο36’ ακυρώθηκε γκολ του Ρακή του Απόλλωνα για οφσάιντ, ενώ λίγο αργότερα το γυριστό του Φώτου μετά από κόρνερ από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Δύο πολύ καλές στιγμές είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Τσιουρή στο 52’ και το 61’, αλλά ο επιθετικός του Απόλλωνα νικήθηκε από τον Κεφαλά, που έδιωξε αρχικά σε κόρνερ το σουτ του αντιπάλου του και απέκρουσε την προβολή του μέσα από τη μικρή περιοχή. Ο Λιάκος στο 70’ έκανε την ατομική προσπάθεια, αλλά βγήκε πολύ πλάγια και σχεδόν από τη γραμμή του άουτ έκανε το σουτ που απέκρουσε στην κλειστή του γωνία ο Μουράβας. Στη συνέχεια, παρόλο που δημιουργήθηκαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις και στα δύο καρέ, γκολ δεν μπήκε και το παιχνίδι έληξε με 0-0.