noodles volos banner

Επέστρεψε πιο δυνατός ο Θ. Σταμέλος

Ο Θ. Σταμέλος (αριστερά) σε παλαιότερη φωτογραφία μαζί με τον Σκέμπι Ο Θ. Σταμέλος (αριστερά) σε παλαιότερη φωτογραφία μαζί με τον Σκέμπι

Περισσότερες από 130 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης αναγκάστηκε να μείνει ο Θωμάς Σταμέλος. Ο 25χρονος μέσος της Σκιάθου στο πρώτο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου, απέναντι στον Αίαντα, στις 25 Σεπτεμβρίου 2016, μετά από τάκλιν υπέστη συντριπτικό κάταγμα κνήμης - περόνης στο δεξί πόδι και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Βόλου με ιδιωτικό αυτοκίνητο, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο. Συγκεκριμένα, μετέφερε στο Αχιλλοπούλειο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Βελάνης, μιας και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ασθενοφόρου.

Πλέον, τέσσερις μήνες μετά ο μέσος των νησιωτών επέστρεψε στην αγωνιστική δραστηριότητα για να ενισχύσει το σύνολο του Νίκου Τσιαντάκη στην Α' ΕΠΣΘ με τη... μοίρα να φέρνει και πάλι αντίπαλο την ομάδα απέναντι στην οποία τραυματίστηκε, τον Αίαντα Σούρπης. Πιο δυνατός και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα με στόχο την επίτευξη της παραμονής, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται ακόμη στο 100%, καθώς θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα θεραπείας για να μπορέσει να αγωνιστεί σε ολόκληρο παιχνίδι. Μιλώντας στο magnesiasports, ο Σκιαθίτης, Θωμάς Σταμέλος, τόνισε για την περιπέτειά του:

"Εχω κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψω στο χορτάρι υγιής. Το πόδι θέλει ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσει στο 100%. Αν το αφήσεις σε αφήνει. Θέλει προσοχή. Υπήρχαν δυσκολίες όλη αυτή την περίοδο. Δεν μπορούσα να δουλέψω, ενώ αναγκαζόμουν να πηγαίνω συχνά στο Βόλο για τη θεραπεία.

Αν όλα πάνε καλά σε έναν με δύο μήνες θα μπορώ να μπω και να προσφέρω το 100% των δυνατοτήτων μου. Ο γιατρός μου έχει πει να προσέχω και στην αρχή να παίζω 40-60 λεπτά. Η ψυχολογία μου είναι ανεβασμένη. Ο κ. Τσιαντάκης κάνει καλή δουλειά και αυτό φαίνεται και στις επιδόσεις της ομάδας. Το κλίμα είναι ευχάριστο και θα παλέψουμε για να εκπληρώσουμε το στόχο της παραμονής".

Last modified onTuesday, 07 February 2017 20:55