noodles volos banner

Σκόπελος-Παγασητικός 2-2 με ανατροπή των γηπεδούχων

Σκόρερ του πρώτου γκολ και δημιουργός του δεύτερου για τον Παγασητικό ο Μπερτζέμης Σκόρερ του πρώτου γκολ και δημιουργός του δεύτερου για τον Παγασητικό ο Μπερτζέμης

Εξ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ έδωσαν σήμερα στη Σκόπελο η τοπική ομάδα με τον Παγασητικό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο μέρος, αλλά η Σκόπελος κατάφερε να γυρίσει το ματς και να ισοφαρίσει σε 2-2, που ήταν το τελικό σκορ.

Το 0-1 για την ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου έγινε στο 25’, μετά από πάσα του Μπούρντα και σουτ του Μπερτζέμη μέσα από την περιοχή. Στο 42’ οι Βολιώτες πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, με τους δύο πρωταγωνιστές της προηγούμενης φάσης ν’ αλλάζουν ρόλους, καθώς ο Μπερτζέμης έβγαλε τη σέντρα και ο Μπούρντα με πλασέ έκανε το 0-2.

Ωστόσο το συγκρότημα του Χρήστου Καπελιάνη δεν είχε πει την τελευταία λέξη και βγαίνοντας μαζικά μπροστά στο δεύτερο μέρος κατόρθωσε να σκοράρει δύο φορές και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Αρχικά, στο 60’ ο Χυσάι κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα για το 1-2, ενώ στο 82’ ο Κερμελής σέντραρε και ο Χρυσοφός με κεφαλιά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές στιγμές στο 0-0 με Συνοδινό, Γεωργίου, Καραθανάση και δύο μεγάλες ευκαιρίες στην επανάληψη, όσο το σκορ ήταν 1-2, με τον Χυσάι.  Από τη μεριά των φιλοξενουμένων πέραν των δύο γκολ θα μπορούσε να σκοράρει δύο φορές ο Μπραχόλι στο πρώτο και δεύτερο 45λεπτο, ενώ μεγάλη ευκαιρία για το διπλό χάθηκε στο 91’ στο τετ-α-τετ του Περιβολιώτη, που έστειλε την μπάλα άουτ.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιάνος, Παναγιώτου (46’ Ρόκο), Σκιαθίτης, Κονταξής (35’ λ. τρ. Καραγιώργος), Καραθανάσης, Χρυσάνθης, Χυσάι, Γεωργίου (70’ Κερμελής), Ζαρίφης, Χρυσοφός, Συνοδινός

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Καγιάννης, Ξηρομερίτης, Μυλωνάς, Στρούγγης, Τσορμπατζής, Λάιος, Μπραχόλι (80’ Καψιώτης), Γκατζούνας, Περιβολιώτης, Μπούρντα, Μπερτζέμης (65’ Ρηγίνος)

Last modified onFriday, 23 December 2016 16:45