noodles volos banner

Θρίαμβος με δώδεκα παίκτες για τον Αίαντα Σούρπης

Δύο γκολ σημείωσε ο Αθ. Αθ. Κωστούλας Δύο γκολ σημείωσε ο Αθ. Αθ. Κωστούλας

Με 12 παίκτες όλους κι όλους κατέβηκε ν’ αγωνιστεί ο Αίαντας Σούρπης στο ματς με τον Παγασητικό, έχοντας στον πάγκο μόνο τον Γαρυφάλλου, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να φτάσει στον θρίαμβο με 5-1.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ στο 3’ με γκολ του Τσορμπατζή, που πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Γελέ σε φάουλ του Θάνου. Ωστόσο, στο 6’ ισοφάρισαν με τον Αθ. Αθ. Κωστούλα, που σε φάουλ δικό του από τα 45 μέτρα κι ενώ ήθελε να γεμίσει, είδε την μπάλα να καταλήγει στο παραθυράκι της εστίας του Παγασητικού.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, με τον σκόρερ να χάνει μεγάλη ευκαιρία μετά από πάσα του ξαδέρφου του Αθ. Κ. Κωστούλα. Ωστόσο, στο 49’ ο ίδιος εκτέλεσε με τον γνωστό τρόπο ένα δυνατό πλάγιο άουτ και μετά από αναμπουμπούλα ο Χριστέλος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-1 με σουτ.

Στο 71’ και το 75’ το σκορ διευρύνθηκε με τους δύο σκόρερ να πετυχαίνουν το δεύτερο προσωπικό τους τέρμα. Αρχικά, ο Αθ. Αθ. Κωστούλας μετά από στρώσιμο του ξαδέρφου του έκανε με σουτ το 3-1, ενώ ο Χριστέλος λίγο αργότερα πέρασε και τον Καγιάννη και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα. Τέλος, στο 90’ ο Γαρυφάλλου πήρε την κάθετη από τον Κατσαβριά (ο πρώτος σκόρερ του Αίαντα είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος) και πλασάροντας κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα στο τετ-α-τετ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Γελές, Παπανικολόπουλος, Καλοδήμος, Γρούνας, Π. Δημητρίου, Γ. Δημητρίου, Χριστέλος, Μπιρτσάι, Κωστούλας Θ.Κ. (79’ Γαρυφάλλου), Κωστούλας Αθ. Αθ., Κατσαβριάς

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Καγιάννης, Στρούγγης (80’ Βαλέρα), Ζιώγας, Γκατζούνας, Μπερτζέμης (75’ Μπούρντα), Λάιος, Τζορμπατζής, Θάνος, Μπραχόλι (65’ Ρηγίνος), Μυλωνάς, Περιβολιώτης

Last modified onSunday, 18 December 2016 21:48