Logo
Print this page

Νίκησε μετά από ενάμιση μήνα, 3-1 ο Αίας τον Ηρακλή

Το τρίτο γκολ της ομάδας του σκόραρε ο Αθ. Αθ. Κωστούλας Το τρίτο γκολ της ομάδας του σκόραρε ο Αθ. Αθ. Κωστούλας

Νίκη μετά από ενάμιση μήνα και έξι αγωνιστικές για τον Αίαντα Σούρπης, ο οποίος είχε κάνει το δύο στα δύο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όμως έκτοτε, από τις 2/10 δηλαδή, δεν είχε πάρει το τρίποντο. Το κατάφερε όμως σήμερα απέναντι στον Ηρακλή, που μετά το 1-0 υπέρ του Πυράσου, υπέστη δύο απανωτές ήττες μετά απ’ αυτή στο Κύπελλο από τον Θησέα. 

Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το εις  βάρος τους 0-1, που έκανε στο 35’ ο Σατελιάν μετά την πάσα του Μαυρίδη, με τον σκόρερ των φιλοξενούμενων να περνά και τον τερματοφύλακα Θοεδωρίδη. Στο 55’ ο Χειλάς με σουτ εντός περιοχής μετά τη σέντρα του Αθ. Αθ. Κωστούλα ισοφάρισε και στο 70' από κόρνερ του Αθ. Κ. Κωστούλα ο Χριστέλλος με κεφαλιά έγραψε το 2-1, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Αθ. Αθ. Κωστούλας με σουτ εντός περιοχής στο 87’. Να τονιστεί ότι στο δεύτερο 45λεπτο ο Αίας άλλαξε το σύστημά του και έπαιξε με τρεις μπροστά, τους Αθ. Αθ. Κωστούλα και Χειλά στα πλάγια και τον Κατσαβριά μόνο του στην κορυφή της επίθεσης.  Οι νικητές είχαν άλλες τρεις μεγάλες φάσεις: στο 10’ το σουτ του Αθ. Αθ. Κωστούλα «έγλειψε» το δοκάρι από το ύψος της περιοχής, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Σινάνης νίκησε σε τετ-α-τετ δύο φορές τον Κατσαβριά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι το 0-1 (στο 4’ σουτ από το ημικύκλιο μόλις άουτ του Σατελιάν, στο  14’σέντρα του Μαυρίδη και προβολή του Ασλάνογλου μπλόκαρε ο Θεοδωρίδης, στο 24’ ακυρώθηκε γκολ του Κοντοβά για οφσάιντ, που οι άνθρωποι του Ηρακλή λένε ότι είναι καθαρό, στο 26’ σουτ στην κίνηση του Ασλάνογλου λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι και στο 33’ σουτ του Μαυρίδη πολύ δύσκολα ο Θεοδωρίδης σε κόρνερ).

Οι ευκαιρίες για την ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη συνεχίστηκαν και μετά το 0-1 (στο 36’ τετ-α-τετ του Σατελιάν, που σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα, στο 40’ τετ-α-τετ του Κοντοβά, που πήγε να κρεμάσει τον Θεοδωρίδη, ο οποίος απέκρουσε, στο 47’ οριζόντιο δοκάρι σε φάουλ του Μαυρίδη), αλλά και μετά το 2-1 (στο 73’ χέρι Κατσαβριά σε σουτ του Μαυρίδη, με τον παίκτη του Αίαντα να θέλει να προφυλάξει το πρόσωπό του, αλλά τους φιλοξενούμενους να ισχυρίζονται πως ήταν προτεταμένο και στο 76’ σουτ του Μαυρίδη πάνω από τα δοκάρια).

Να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας Θεοδωρίδης είχε να αγωνιστεί από πέρσι στον Αίαντα, αφού ζει και εργάζεται στη Αθήνα, όμως μετά τον τραυματισμό του Λαγού ήρθε να βοηθήσει την ομάδα του και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που του έγινε. Σε ό,τι αφορά τον Σινάνη δεν είναι γκολκήπερ, αλλά μέσος, ωστόσο έχοντας δελτίο στον Ηρακλή, επέστρεψε στην ομάδα και θα παίζει σ’ αυτή τη θέση εξ ανάγκης μέχρι τέλος Δεκέμβρη.

ΑΙΑΣ: Θεοδωρίδης, Καλοδήμος (46' Χειλάς), Παπανικολόπουλος, Γρούνας, Αθ. Κ. Κωστούλας, Μπιρτσάι, Γαρυφάλλου (46' Κουτσούμπας), Χριστέλλος, Δημητρίου, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Κατσιαβριάς

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σινάνης, Ντούρο, Γιαμαλής, Γιαουπλάρι, Μοράλες, Μαυρίδης (87’ Κυπτίου), Τρελόπουλος, Λιάρος (90’ Καρπαθάκης), Σατελιάν (75’ Λιάκος), Ασλάνογλου, Κοντοβάς

Last modified onMonday, 14 November 2016 00:07
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]