noodles volos banner

Νίκησε στα Κανάλια ο Ηρακλής, 1-3 τον Απόλλωνα

Ντούρο και Γιαμαλής σκόραραν για λογαριασμό του Ηρακλή Β. στα Κανάλια Ντούρο και Γιαμαλής σκόραραν για λογαριασμό του Ηρακλή Β. στα Κανάλια

Ο Ηρακλής Βόλου κέρδισε 1-3 τον Απόλλωνα Καναλίων, εκτός έδρας, πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του επί θητείας Κυριάκου Κοκκινάκη στον πάγκο της ομάδας, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων εβδομάδων-Ενθαρρυντική η εικόνα των γηπεδούχων για τη συνέχεια, σύμφωνα με τον τεχνικό τους, Κώστα Ρέππο.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν πολύ καλά στο ξεκίνημα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 5’ με πλασέ του Σατελιάν, ύστερα από όμορφη σέντρα του Ντούρο. Ο Απόλλων, όμως, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, δεκατέσσερα λεπτά αργότερα, με το πλασέ του Καραβά, ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Πολυμέρου.

Η ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη δεν πτοήθηκε και στο 25’ πήρε εκ νέου «κεφάλι» στο σκορ, με την κεφαλιά του Γιαμαλή, ύστερα από καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Κοντοβά. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες να «κλειδώσουν» την νίκη τους, με αποκορύφωμα του χαμένο πέναλτι του Λιάρου στο 30’.

Στην επανάληψη, ο Απόλλων ανέβασε στροφές και προσπάθησε να βρει τον τρόπο να ισοφαρίσει, απέναντι σε έναν Ηρακλή που προσπαθούσε να διαχειριστεί το υπέρ του προβάδισμα. Στο 60’, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-2, όταν ο Τσιουρής, μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Χίντα, βγήκε απέναντι από τον Πολυμέρου, με τον δεύτερο να βγαίνει νικητής στην μεταξύ τους μονομαχία, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γ. Μαστακούλης, πάλι για λογαριασμό της ομάδας των Καναλίων, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή προ κενής εστίας, ύστερα από γύρισμα.

Τελικά, ο Ηρακλής κατάφερε να τελειώσει οριστικά την υπόθεση «νίκη» στο 80’, με δυνατό σουτ του Ντούρο, ο οποίος έγραψε το τελικό 1-3.

Last modified onMonday, 31 October 2016 01:15