Logo
Print this page

Να «πάρει ανάσα» με τρίποντο θέλει η Αγία Παρασκευή

Πλήρης προετοιμάζεται η Αγία Παρασκευή για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Θησέα, εντός έδρας (15:00), με τους ιθύνοντες της ομάδας να θέλουν επιτακτικά τη νίκη, που θα τους δώσει βαθμολογική και ψυχολογική «τόνωση».

Ο Στέλιος Μαλακασιώτης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πολύ καλά πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αν και δεν έχουν καθαρή αγωνιστική εικόνα του αντιπάλου τους, που τον θεωρούν ανεξαρτήτως βαθμολογικής συγκομιδής μέχρι στιγμής  μία ομάδα ιστορική, με μακρά παράδοση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύουν πως αν οι ποδοσφαιριστές τους βγάλουν ενέργεια και διάθεση στο παιχνίδι τους, η νίκη είναι εφικτό να έρθει.

Αγωνιστικά, η Αγία Παρασκευή δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, γεγονός που δημιουργεί στο τεχνικό τιμ της ομάδας ένα είδος «ευχάριστου πονοκεφάλου», σχετικά με τις επιλογές τους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως σήμερα (27/10), στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ενόψει Σαββάτου, ο κ. Μαλακασιώτης δεν θα ανακοινώσει αποστολή, αλλά θα καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, με την απόφαση της τελικής 18αδας να παίρνεται λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζουμε πως Αγία Παρασκευή και Θησέας δεν έχουν ξεκινήσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της πρώτης τη τάξει τοπικής κατηγορίας, με τους γηπεδούχους του Σαββάτου να έχουν τρεις βαθμούς, ενώ ο Θησέας μόλις έναν.

Last modified onThursday, 27 October 2016 20:49
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]