noodles volos banner

Χωρίς Χάνο και Μόσιο η Ακρόπολη κόντρα στην ΑΕΔ

Με δύο προβλήματα, αυτά των Χάνου και Μόσιου, συνεχίζει την προετοιμασία της η Ακρόπολη Σέσκλου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ και το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Διμηνίου στο Αερινό, για την έκτη αγωνιστική.

Ο Βαγγέλης Τάχος γνώριζε από την προηγούμενη εβδομάδα πως ο Χάνος υπέστη έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών), που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μήνες, γεγονός που αναγκάζει τον τεχνικό της ομάδας του Σέσκλου να «καταστρώνει» τα πλάνα του για τις επόμενες αγωνιστικές, δίχως αυτόν.

Τα καλά νέα, παρ’ όλα αυτά, ήρθαν από την κατάσταση του Γιάννη Μόσιου. Ο ποδοσφαιριστής, που είχε φανεί να τραυματίζεται, επίσης, σοβαρά στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής, κόντρα στον Αίαντα, δεν έχει τελικά κάτι ιδιαιτέρως σοβαρό και, θα λέγαμε, πως στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Σύμφωνα με την εκτίμηση των ιατρών στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε μετά το συμβάν, δεν πρόκειται για σπάσιμο της κλείδας του, αλλά ένα χτύπημα, που θα τον αφήσει εκτός για περίπου είκοσι μέρες.

Από ‘κει και πέρα, το ρόστερ είναι υγιές κι ετοιμοπόλεμο, με τον κ. Τάχο να πραγματοποιεί σήμερα την τελευταία του προπόνηση, ενόψει Σαββάτου και να δίνει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, αύριο, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Στις τάξεις της Ακρόπολης, γνωρίζουν καλά πως το παιχνίδι, κόντρα στο Διμήνι του Θωμά Μακρή δε θα είναι εύκολο, καθώς η αντίπαλη ομάδα είναι καινούρια και ψάχνει να βρει σταδιακά ρυθμό, προκειμένου να έχει θετική συνέχεια. Αυτό, όμως, δεν «τρομάζει» τους ιθύνοντες της ομάδας της Ακρόπολης, που πάνε αποκλειστικά για τους τρεις βαθμούς, ώστε να μείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 29 Οκτωβρίου στο Γήπεδο του Αερινού (15:00).

Last modified onThursday, 27 October 2016 20:46