noodles volos banner

Αναβάλλεται το Σκόπελος - Παγασητικός

Η ΕΠΣΘ αναβάλλει την αναμέτρηση, ανάμεσα σε Σκόπελο και Παγασητικό, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, για συγκοινωνιακούς λόγους.

Συγκεκριμένα, λόγω της εθνικής μας εορτής, την 28η Οκτωβρίου, θα υπάρξουν πάρα πολλές αλλαγές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια Βόλος – Σκόπελος και αντίστροφα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μην έχουν τρόπο να επιστρέψουν στη βάση τους, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.

Η εξέλιξη αυτή «ανακούφισε», θα λέγαμε, τον τεχνικό του Παγασητικού, Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, ο οποίος προετοιμαζόταν για αυτό το παιχνίδι με τρεις σοβαρές απώλειες, τους Στρούγγη, Θάνο και Ζιώγα, οι οποίοι έχουν τώρα το χρονικό περιθώριο να αποθεραπευτούν πλήρως και να είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής, το επόμενο Σαββατοκύριακο, με αντίπαλο την ΑΕΔ.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες των κυανόλευκων σκέφτονται, στο πλαίσιο του αγωνιστικού κενού που δημιουργείται το Σαββατοκύριακο, να πραγματοποιήσουν ένα φιλικό παιχνίδι το Σάββατο, με τον αντίπαλό τους, πάντως, να μην γίνεται ακόμα γνωστός.

Last modified onMonday, 21 November 2016 18:21