noodles volos banner

Βλαχόπουλος: "Θέμα χρόνου να ρολάρουμε"

Ο τεχνικός της Σκιάθου, Θανάσης Βλαχόπουλος, με δηλώσεις του στο magnesiasports, μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον δυνατό και πρωτοπόρο Γ.Σ.Α., την Κυριακή που μας πέρασε, ενώ, παράλληλα, εκτίμησε την εξέλιξη του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΘ, βάσει της εμπειρίας του στις τοπικές κατηγορίες και των όσων έχει δει στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Γ.Σ.Α. και το μέλλον την ομάδας του:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, στο οποίο μέτρησε πολύ η εμπειρία του Αλμυρού. Ο αντίπαλος είχε ένα αγωνιστικό πλάνο, στο οποίο έψαχναν συνεχώς τον Κοντοβά, έναν ποδοσφαιριστή που για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι εξαιρετικός. Αν εξαιρέσουμε την εικόνα της αναμέτρησης στα τελευταία είκοσι λεπτά, θεωρώ πως δικαιούμασταν πολλά περισσότερα από αυτό το παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, με αποκορύφωμα εκείνη του Σκέμπι στο δεύτερο μέρος και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει έστω την ισοπαλία. Ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και αυτό με ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

Γνωρίζουμε πως υπάρχουν για εμάς πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το πρόγραμμα στην αρχή ήταν πολύ βαρύ και θεωρώ πως πολλοί ποδοσφαιριστές μας είναι, ακόμα και τώρα που μιλάμε, ανέτοιμοι. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα με την οργάνωση που έχει, το καλό υλικό της και τον κόσμο του νησιού που την ακολουθεί, είναι θέμα χρόνου να «ρολάρει». Έχουμε πάρα πολύ χρόνο μπροστά μας να βελτιωθούμε, θα γίνουν κι ορισμένες προσθήκες τον χειμώνα, που θα μας βοηθήσουν πολύ. Στόχος για εμάς πρέπει να είναι αποκλειστικά η οχτάδα, πραγματικά το πιστεύω».

Τέλος, μίλησε για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, μέχρι στιγμής, κάνοντας και την πρόβλεψή του:

«Βάσει των όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής, θεωρώ πως η πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος θα απαρτίζεται από τον Πύρασο και τον Αλμυρό, που είναι οι δύο ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος, την Ακρόπολη, τον Διαγόρα και τον Άρη. Ο τελευταίος δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά το υλικό του κ. Ακτσιαλή είναι πολύ καλό και πιστεύω πως θα φτάσει ψηλά στο τέλος. Επίσης, και ο Σαρακηνός μοιάζει δυνατός και ξέρουμε όλοι πως πρόκειται για μία παραδοσιακή δύναμη των τοπικών μας πρωταθλημάτων. Τώρα, όσον αφορά την παραμονή, θεωρώ πως θα γίνει ένας μικρός «πόλεμος». Όσον αφορά την ομάδα μου, πάντως, είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να κινδυνεύσει».

Last modified onTuesday, 18 October 2016 15:52