noodles volos banner

Παραίτηση Αποστόλη Σανίδα από την προεδρία του Απόλλωνα Καν.

Ο Αποστόλης Σανίδας δεν θα συνεχίσει να αποτελεί πρόεδρος και επικεφαλής του Δ.Σ. του Απόλλωνα Καναλίων, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων – Την θέση του αναλαμβάνει ο Δημήτρης Γούργος.

Ο Αποστόλης Σανίδας διετέλεσε πρόεδρος στην ομάδα των Καναλίων για περίπου δυόμιση αγωνιστικά έτη, με αυτό που διανύουμε, να είναι το τρίτο. Την πρώτη χρονιά που ανέλαβε καθήκοντα στον σύλλογο, ο Απόλλων προβιβάστηκε από την Β’ στην Α’ ΕΠΣΘ και τα επόμενα δύο χρόνια παρέμεινε στην πρώτη τη τάξει τοπική κατηγορία.

Η παραίτησή του από το πόστο του προέδρου δεν έχει να κάνει με το μέτριο αγωνιστικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς είναι δεδομένο πως είναι πολύ νωρίς ακόμα να εξαχθούν συμπεράσματα και να ληφθούν τελικές αποφάσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, η απομάκρυνσή του από το Δ.Σ. του Απόλλωνα οφείλεται σε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που δεν του επιτρέπουν να ασχολείται καθημερινά με την ομάδα. Πάντως, επιθυμία του είναι να συνεχίσει να βοηθά τον σύλλογο όσο μπορεί, δίχως να έχει κάποιο πόστο σε αυτόν.

Την θέση του αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός του συλλόγου, Δημήτρης Γούργος. Παράλληλα, το Δ.Σ. του Απόλλωνα επανδρώνεται με ακόμα δύο άνδρες, τους κ.κ. Καράμπελα Γιώργο και Μαρούκη Γιώργο, που θα αναλάβουν καθήκοντα Γενικών Αρχηγών, καλύπτοντας ουσιαστικά το κενό που αφήνει ο κ. Γούργος, που γίνεται πρόεδρος.