noodles volos banner

Με τρεις απόντες κι έναν αμφίβολο προετοιμάζεται ο Άρης

Πάλι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιάννη Γκίνη, ο τεχνικός του Άρη Μελισσατίκων, Γιάννης Ακτσιαλής Πάλι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιάννη Γκίνη, ο τεχνικός του Άρη Μελισσατίκων, Γιάννης Ακτσιαλής

Ολοκληρώνεται σήμερα (13/10) η προετοιμασία του Άρη Μελισσατίκων, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου κόντρα στον Πρωτεσίλαο στον Πτελεό (15/10, 16:00), για την τέταρτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Ακτσιαλή, να στερείται των υπηρεσιών τριών με τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός τεχνικός των κιτρινόμαυρων δεν υπολογίζει σίγουρα τους Στεργιόπουλο και Γκίνη που θα απουσιάσουν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και τον Γούτσιο, ο οποίος τραυματίστηκε, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και θα χάσει σίγουρα τον αγώνα του Σαββάτου. Παράλληλα, ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Ίμπρα, του οποίου η συμμετοχή θα αποφασιστεί ώρες πριν την αναμέτρηση με την ομάδα του Πτελεού.

Οι ιθύνοντες του Άρη θέλουν να αφήσουν πίσω το κακό αποτέλεσμα και εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής, στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή Βόλου, επιθυμώντας να επιστρέψουν στα καλά παιχνίδια της πρεμιέρας και να ανταμειφθούν με τους πρώτους τους βαθμούς. Βέβαια, γνωρίζουν πολύ καλά πως ο Πρωτεσίλαος είναι μία πάρα πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα, γεγονός που το μαρτυρά και η βαθμολογική συγκομιδή της, μέχρι στιγμής, με ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα, καθώς δουλεύει επί τρία συναπτά έτη με τον ίδιο προπονητή, τον Μιχάλη Ανδρωνά.

Σήμερα (13/10) ο Άρης θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση για αυτήν την εβδομάδα, σε φουλ ρυθμούς, και στο τέλος αυτής ο κ. Ακτσιαλής θα ανακοινώσει την 19μελη αποστολή που θα ταξιδέψει στον Πτελεό για τον μεθαυριανό αγώνα.

Last modified onThursday, 13 October 2016 20:43