Logo
Print this page

Μόνο επιστροφές μετρά η Αγία Παρασκευή, ενόψει Παγασητικού

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Αγίας Παρασκευής, έπειτα από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, το περασμένο Σαββατοκύριακο, κόντρα στη Σκόπελο, εκτός έδρας - Πλήρης, ενόψει Παγασητικού (15/10, 16:00) η ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη.

Ο τεχνικός του βολιώτικου συγκροτήματος έμεινε ευχαριστημένος, με τα όσα είδε στο νησί των Σποράδων, παρατηρώντας τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο πράγματα, τα οποία έχουν δουλευτεί στην προπόνηση. Σε συνδυασμό, βέβαια, και με τους τρεις βαθμούς (η Αγ. Παρασκευή κέρδισε με σκορ 2-3), ο σύλλογος προχωρά με καλύτερη ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παγασητικό.

Ο κ. Μαλακασιώτης υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας. Παράλληλα, στη διάθεσή του θα είναι και οι Κλώθος, Κουτσιαρής και Σιγάλας, που δεν ακολούθησαν την αποστολή την περασμένη αγωνιστική στην Σκόπελο, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και τους δύο τελευταίους να απουσιάζουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αδιαμφισβήτητα, πάντως, στις τάξεις του συλλόγου κατανοούν τη δυσκολία της αναμέτρησης, απέναντι σε έναν αντίπαλο που κι αυτός βρίσκεται σε περίοδο «φορμαρίσματος» και αρκετά καλής κατάστασης, όπως ο Παγασητικός του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου.

Last modified onThursday, 13 October 2016 23:35
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]