noodles volos banner

Χωρίς Κουτσιρίμπα και Καμπέρη με Σαρακηνό η ΑΕΔ

Με δύο απουσίες προετοιμάζεται, ενόψει της αυριανής (8/10) αναμέτρησης, κόντρα στον Σαρακηνό, εντός έδρας η Αθλητική Ένωση Διμηνίου – «Τρέχει» για να είναι 100% έτοιμη στη συνέχεια η ΑΕΔ, προκειμένου να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η παραμονή.

 

Κουτσιρίμπας και Καμπέρης θα απουσιάσουν από το παιχνίδι του Σαββάτου, με τον πρώτο να είναι τραυματίας και τον δεύτερο να βρίσκεται εκτός Βόλου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Κατά τ’ άλλα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Θωμά Μακρή, ο οποίος μοιάζει ικανοποιημένος από την έναρξη του πρωταθλήματος κι επιθυμεί η ομάδα του να βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προκειμένου να «μαζεύει» βαθμούς και να «κλειδώσει» εύκολα την παραμονή της.

Άλλωστε, είναι κοινώς αποδεκτό, πως οι Διμηνιώτες ξεκίνησαν αργά την προετοιμασία τους, ως μια ομάδα καινούρια, δίχως την διατήρηση «κορμού» του ρόστερ των περασμένων ετών. Παρ’ όλα αυτά, οι ιθύνοντες του συλλόγου ευελπιστούν πως αργά ή γρήγορα, η ομάδα θα φορμαριστεί και θα πραγματοποιήσει καλή πορεία στην Α’ ΕΠΣΘ, σε συνάρτηση με την καλή ψυχολογία της ομάδας, που είναι απαραίτητη, καθώς το σύνολο του κ. Μακρή απαρτίζεται από αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στην πρώτη τη τάξει τοπική κατηγορία.

Last modified onFriday, 07 October 2016 17:37