noodles volos banner

«Ο πρόεδρός μας θα μας βοηθάει από ψηλά»

Πολύ δύσκολες στιγμές περνούν τις τελευταίες μέρες άπαντες στον Πρωτεσίλαο, λόγω του χαμού του Μιχάλη Σιαμανίκου, που ήταν για χρόνια ο διοικητικός ηγέτης και αιμοδότης της ομάδας. Στη σελίδα του fb του συλλόγου αναρτήθηκε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος ένα συγκινητικό μήνυμα με αναφορά στον άτυχο άντρα, που έφυγε την Τρίτη 13/9 από τη ζωή από τις αναθυμιάσεις υπόγειας δεξαμενής λαδιού στο ελαιοτριβείο που διατηρούσε στον Πτελεό.

«Το πρωτάθλημα αρχίζει. Όσο βαρύ κι αν είναι το κλίμα στην ομάδα μας, οι ποδοσφαιριστές μας θα παίξουν με πάθος και ψυχή και με τη βοήθεια του πρώην Προέδρου μας από ψηλά όλα θα πάνε καλά, γιατί πλέον σε κάθε αγώνα θα είναι ο εμψυχωτής μας, όπως ήταν πάντα, και ο φύλακας- Άγγελός μας και όλοι οι ποδοσφαιριστές μας θα παίζουν για τον ΜΙΧΑΛΗ μας. Καλή αρχή και καλή σεζόν να έχουμε και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία πάνω απ' όλα».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το μήνυμα του προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά:

«Πιστεύω ότι κρύβουμε όλοι μας τόση δύναμη, θέληση, ψυχή και πάθος που θα ξεπερνάμε το κάθε εμπόδιο, όλοι μαζί σαν οικογένεια, όπως ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια. Άλλωστε είμαι σίγουρος ότι κάποιος από εκεί ψηλά θα μας βοηθάει, όπως αυτός ξέρει και θα χαίρεται με τις χαρές μας».