noodles volos banner

Αρσένος: "Είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια και τους αγώνες πρωταθλήματος"

Προσγειωμένος, παρά την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του κόντρα στην Αγχίαλο, με σκορ 0-5, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός του Πυράσου Ν. Αγχιάλου, Στέλιος Αρσένος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορά μιας κατηγορίας, κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν κυρίαρχοι για 90 λεπτά και αν εξαιρέσουμε μια αδράνεια της άμυνάς μας, θεωρώ πως δεν κινδυνεύσαμε ξανά στο παιχνίδι. Είχαμε την κατοχή, πολύ καλές ευκαιρίες, σωστό και γρήγορο ρυθμό, καλούς αυτοματισμούς και πετύχαμε πέντε γκολ. Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες, πιστεύω. Είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια και τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά μου, να ευχηθώ στην ομάδα της Αγχιάλου ό,τι καλύτερο, καλή συνέχεια και να πετύχουν τα καλύτερα. Επίσης, εύχομαι καλό κουράγιο και επιτυχία στο συνάδελφο και καλό μου φίλο, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, προπονητή της Αγχιάλου. Πλέον, κοιτάμε τα Κανάλια, τα οποία αντιμετωπίζουμε εντός έδρας για την έναρξη της Α’ ΕΠΣΘ. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με τον τρόπο που πρέπει».

Last modified onMonday, 19 September 2016 21:02