noodles volos banner

Στ. Αρσένος: "Σταθήκαμε επάξια κόντρα στη Νίκη"

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε στον Βόλος 9.86 ο Στέλιος Αρσένος, προπονητής του Πύρασου στην εκπομπή του Σάκη Νταφέκα.

Αρχικά τόνισε ότι εξωαγωνιστικοί παράγοντες συνέβαλαν στην πτώση της ομάδας στο Τοπικό και πως ο Πύρασος αγωνιστικά ήταν μέσα στις έξι καλύτερες ομάδες στη Γ’ Εθνική, ενώ υπογράμμισε πως δεν είναι τυχαίο πως πέντε ποδοσφαιριστές (Αναστασίου στον Ολυμπιακό Β., Τσιουρέλης και Μαλακασιώτης στη Νίκη, Μυργιώτης και Κοντοβάς στη Αναγέννηση Καρδίτσας) πήραν μεταγραφή σε ιστορικές ομάδες.

Στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στους διοικούντες που όλα τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ένα με παίκτες και προπονητές, προσθέτοντας πως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας, δηλαδή το οικογενειακό κλίμα.

Έπειτα μίλησε για τον Πύρασο της σεζόν 2016-17, χαρακτηρίζοντάς τον μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα και ανέφερε πως θα χρειαστεί χρόνος να φτιαχτεί ένα δυνατό σύνολο, ενώ  οριοθέτησε ως στόχο την άνοδο.

Σε ό,τι αφορά το φιλικό της Τετάρτης με τη Νίκη σημείωσε: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό και ήθελα να δω κάποιες αδυναμίες. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου στάθηκαν επάξια απέναντι σε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και είδα μέσα στο γήπεδο, αν και έλειπαν κάποιοι, παίκτες με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Εμείς παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, με ανάπτυξη από πίσω, δημιουργήσαμε φάσεις και είχαμε για 90 λεπτά καλό ρυθμό. Εύχομαι στη Νίκη να πραγματοποιήσει τους στόχους της, γιατί πρέπει να βρίσκεται πιο ψηλά και το αξίζει. Υπάρχει ένας πυρήνας φιλάθλων από πίσω, που έχει απαιτήσεις».

Τέλος, για τις ακαδημίες του Πυράσου πληροφόρησε πως συνεχώς μεγαλώνει και πως έχει φτάσει τα 130 παιδιά, βλέποντας ο ίδιος πολύ αισιόδοξο το μέλλον του Πυράσου.