noodles volos banner

Επικράτησε της Δήμητρας με 1-2 ο Πρωτεσίλαος

Το γκολ της ισοφάρισης αρχικά σημείωσε για τον Πρωτεσίλαο ο Θ. Παπαδόπουλος Το γκολ της ισοφάρισης αρχικά σημείωσε για τον Πρωτεσίλαο ο Θ. Παπαδόπουλος

Την Κυριακή στο φιλικό της Ευξεινούπολης ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Πρωτεσίλαο νικήτρια αναδείχθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα του Μιχάλη Ανδρώνα με 1-2.

Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Δ. Γκάμπας με σουτ, ενώ ο Γαλατσίδας στο πρώτο μέρος έχασε κλασικό τετ-α-τετ για το συγκρότημα του Γιάννη Σιαμέτη. Από την άλλη ο Πρωτεσίλαος στο ίδιο διάστημα ισοφάρισε σε 1-1 (35’) με τον Θ. Παπαδόπουλο και είχε δοκάρι πιο μπροστά με τον ίδιο παίκτη.

Στο δεύτερο έγιναν αρκετές αλλαγές, με τη Δήμητρα να χρησιμοποιεί συνολικά 24 παίκτες. Απ’ αυτούς οι 16 είναι κάτω των είκοσι ετών και οι τρεις είναι υπό μεταγραφή από τον Άθλο και το θέμα τους θεωρείται τυπικό (Δάρας, Γκόγκος, Σχουλής). Παράλληλα, χρησιμοποιήθηκε και φορ Νίκος Βούλγαρης, αδερφός του Παναγιώτη του Γ.Σ. Αλμυρού, που μετέχει στις εκδηλώσεις της ομάδα τις τελευταίες μέρες. Όμως και ο Πρωτεσίλαος έκανε οκτώ αλλαγές, με τον προπονητή του να διαπιστώνει πως η ομάδα του δεν είναι έτοιμη ακόμη και πως τα πόδια όλων των ποδοσφαιριστών είναι βαριά.

Ο Γιάννης Σιαμέτης από την πλευρά του έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της Δήμητρας, όπως ευχαριστημένος είναι από τη γενικότερη πολύ μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις.

Επόμενο φιλικό για τη Δήμητρα είναι αυτό με τον Άθλο στην Ευξεινούπολη και για τον Πρωτεσίλαο με τον Πελασγιακό Φθιώτιδας στον Πτελεό, αμφότερα την Τετάρτη 31/8 στις 18.00.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαββίδης, Αράπης, Καρατέεβ, Δάρας, Μπαράκου Ν. Βούλγαρης, Σαρσώνης, Μπίνας, Γκάμπας, Γαλατσίδας, Κακλιάς

Έπαιξαν επίσης και οι: Γκόγκος, Πάτζιος, Μηλιώνης, Τζήμας, Αντωνιάδης, Γεκοργκίεφ, Γκρίνιας, Κυρ. Παπαδόπουλος, Δαλακούρας, Άλντο, Σχουλής, Γοδενόπουλος, Ματρακίδης, Μάτζιος, Γιάννης

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Β. Χασιώτης, Λάμπος Απ., Σιαμανίκος Ξηρομερήσιος, Κ. Κόρκος, Χ. Παναγιώτου, Λεϊμονής, Παπαδόπουλος Θ., Μαρικλέν, Αραπίτσας

Έπαιξαν επίσης και οι: Δεληγιαννάκης, Σ. Χασιώτης, Μιχόπουλος, Μαλλιαρός, Θ. Κόρκος, Παπαργύρης, Ιακ. Λάμπος, Σούσκο 

Last modified onTuesday, 30 August 2016 23:37