noodles volos banner

Νέα εποχή για την ΑΕ Διμηνίου

Νέα εποχή για την ΑΕ Διμηνίου. Στη γενική συνέλευση των μελών που έγινε σήμερα στο Διμήνι, εγκρίθηκε το νέο διοικητικό σχήμα. Στη διοίκηση που συγκροτήθηκε θα βρίσκονται οι επικεφαλής της Δύναμης Βόλου και άτομα από το Διμήνι που θα βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι αρμοδιότητες των μελών. Έγινε σαφές πως δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής του ονόματος ή του εμβλήματος του συλλόγου. Η Δύναμις θα αδρανοποιηθεί για τον επόμενο χρόνο, ο Θωμάς Μακρής θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ΑΕΔ, ενώ κάποιοι παίκτες από το σύλλογο της Β' Τοπικής θα αγωνιστούν με την κιτρινόμαρυη φανέλα της ομάδος του Διμηνίου.

Έτσι, στην ουσία έχουμε "μεταγραφή" παραγόντων και παικτών από τη Δύναμη και όχι συνένωση. Οι παράγοντες που δημιούργησαν πέρυσι τη βολιώτικη ομάδα έδωσαν πολύ θετικά διαπιστευτήρια την πρώτη σεζόν ενασχόλησής τους στο τοπικό ποδόσφαιρο και πλέον, θα συνεχίσουν σε ένα σωματείο με μεγαλύτερη ιστορία, που εκπροσωπεί μία ολόκληρη περιοχή και τα τελευταία χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α' Τοπική και το Κύπελλο.

 

Last modified onMonday, 25 July 2016 23:58