noodles volos banner

Δέκατη μεταγραφή ο Αντζούρης

Για ακόμη μία σεζόν, πέμπτη στη σειρά, ο Γιάννης Αντζούρης θα αγωνίζεται με κυανόλευκη φανέλα. Μόνο που αυτή τη νέα χρονιά θα είναι του Πυράσου. Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος όπως αναφέρεται, ξεκίνησε από την ακαδημία της Νίκης Βόλου, αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, ΑΕ Διμηνίου (2012-13, δευτεραθλητής Α' Τοπικής), Νέους Αθλητές Νίκης (2013-14, πρωταθλητής Β' Τοπικής), Μυρμιδόνες (α' μισό 2014-15), ΓΣ Αλμυρού (β' μισό 2014-15, πρωταθλητής Α' Τοπικής), ΓΣ Αλμυρού (2015-16, δευτεραθλητής Α' Τοπικής), ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε μικρό πέρασμα από τη Νίκη Βόλου.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του magnesiasports, με τους Νέους Αθλητές πέτυχε 16 γκολ, την επόμενη σεζόν 4 με τους Μυρμιδόνες και 7 με τον ΓΣ Αλμυρού, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια (έχασε μόνο την πρεμιέρα) και στους δύο τελικούς της Α' Κατηγορίας βρίσκοντας 7 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Σε δήλωσή του , ο Γιάννης Αντζούρης ανέφερε τους λόγους που επέλεξε τον Πύρασο αλλά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αλμυρό για τη συνεργασία που είχαν την τελευταία διετία. Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Οι πρωταγωνιστικοί στόχοι του Πυράσου, η διοίκηση που αποδεδειγμένα έχει πετύχει πολλά τα τελευταία χρόνια, η τεχνική ηγεσία που έδειξε πόσο με θέλει στην ομάδα, ήταν οι λόγοι που με προσέλκυσαν ώστε να επιλέξω τον Πύρασο για να αγωνιστώ τη νέα σεζόν. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν και εφόσον είμαστε ενωμένοι και υγιείς, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΓΣ Αλμυρού, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες, το παρεάκι που είχαμε δημιουργήσει και τον προπονητή Λευτέρη Καλογήρου για την άριστη συνεργασία τα τελευταία δύο χρόνια. Μπροστά μου έχω μια νέα συνεργασία με μια ομάδα που εκτιμώ πολύ και θέλω να τιμήσω δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου”.

Ο Αντζούρης αποτελεί την 10η μεταγραφή για τον Πύρασο καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των Τανάγια, Ρουκά (από Σαρακηνό), Χάρη Μπούτλα, Αποστόλη Μπούτλα, Φούκη (από Αγχίαλο), Στεργίου (από ομάδα των Σερρών), Κόκκαλη (επέστρεψε από δανεισμό στη Δήμητρα), Σιώμο (από Αχ. Τριανδρίας Θεσσαλονίκης) και Τσιλίγκο (από τον ΓΣ Αλμυρού).

Last modified onThursday, 14 July 2016 09:33