noodles volos banner

Δεκαοκτώ ομάδες άρχισαν και τελείωσαν τη σεζόν με τον ίδιο προπονητή!

Αρκετές ήταν και τη φετινή σεζόν οι αλλαγές στους πάγκους για τις ομάδες της Α' Τοπικής, κυρίως σε αυτές του 1ου ομίλου, λιγότερες ωστόσο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια καθώς οι δεκαοκτώ από τις εικοσιτέσσερις ομάδες διατήρησαν τον προπονητή! Ας δούμε όλους όσοι δούλεψαν στη μεγάλη κατηγορία.

Στον 1ο όμιλο, οι επτά από τους δώδεκα συλλόγους ξεκίνησαν και τελείωσαν το πρωτάθλημα με τον ίδιο προπονητή. Είναι ο πρωταθλητής Ηρακλής Βόλου με τον Γιάννη Φασουράκη, ο Θησέας με τον Δημήτρη Κόφφα, η Σκιάθος με τον Βασίλη Μυγδαλάκη, η Αγία Παρασκευή με τον Στέλιο Μαλακασιώτη, ο Μαγνησιακός με τον Βασίλη Πανόπουλο, ο Πανιώνιος με τον Νίκο Σκουφογιάννη και η ΑΕ 2002 με τον Άρη Γιαννούτσο. Από εκεί και πέρα, είχαμε τις εξής αλλαγές.
Η ΑΕ Διμηνίου ξεκίνησε με τον Κώστα Παπαστεργίου που έμεινε για επτά αγωνιστικές (έφυγε πριν το πρώτο ματς του 2016), οι Κόκκορης-Ζιώγας καθοδήγησαν τους “κιτρινόμαυρους” στο 7-1 επί του Πηλέα και στη συνέχεια ανέλαβε ο Κώστας Μπράτσος για τα υπόλοιπα δεκατέσσερα ματς. Τρεις τεχνικούς άλλαξε ο Σαρακηνός. Ο Θανάσης Ψαρόμπας ήταν στον πάγκο στα πρώτα τέσσερα ματς, ο Βαγγέλης Βουρούκος για ένα δίμηνο σε έξι αγωνιστικές, προσωρινός για ένα ματς ο Θανάσης Νατσικόπουλος και μετά ο Κώστας Παπαστεργίου από τις αρχές Φεβρουαρίου. Ο Άρης Μελισσατίκων έλυσε τη συνεργασία του με τον Θανάση Βλαχόπουλο στις 11 Ιανουαρίου και τον διαδέχθηκε ο 25χρονος γυμναστής Νίκος Αθανασιάδης στην πρώτη του δουλειά σε επίπεδο ανδρών. Η Δάφνη, η ομάδα των Αγίων Αναργύρων, είχε αλλαγή πριν αρχίσει το πρωτάθλημα καθώς τον Σταύρο Σταμπουλή αντικατέστησε ο Θεολόγης Ναλμπάντης ο οποίος είχε την ευθύνη των “πρασίνων” για τις πρώτες επτά αγωνιστικές, μετά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Πλατανιάς για δέκα παιχνίδια, ενώ στα τελευταία πέντε η λύση δόθηκε εκ των έσω με τον γενικό αρχηγό Μιχάλη Κουτσογιάννη να κάθεται στον πάγκο. Τέλος, ο ουραγός Πηλέας που είχε άσχημη πορεία με μία νίκη, μία ισοπαλία και είκοσι ήττες, προχώρησε γρήγορα σε αλλαγή προπονητή αφού ο “σταθερός” Σούλης Κατσικαδάμος έμεινε μόνο στους πρώτους τέσσερις αγώνες, για λίγο συνέχισε ο Τάκης Μαρτίου και η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Θωμά Θάνο.
Στο 2ο όμιλο, τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα καθώς οι έντεκα από τους δώδεκα συλλόγους έδειξαν εμπιστοσύνη στους τεχνικούς της. Μόνο η Δήμητρα είχε αλλαγή προπονητή. Ο Κώστας Μπράτσος αποχώρησε μετά την έκτη αγωνιστική, στο ματς με τον Πρωτεσίλαο πριν τα Χριστούγεννα την ομάδα καθοδήγησε ο ποδοσφαιριστής Σιαμέτης και στους αγώνες του 2016 ο Κυριάκος Κοκκινάκης.

Last modified onWednesday, 04 May 2016 10:14