noodles volos banner

Πέφτει η αυλαία της σεζόν

Πέφτει η αυλαία της Α' Τοπικής αυτό το Σαββατοκύριακο, μιας σεζόν που ξεκίνησε καθυστερημένα αλλά εξελίχθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μοναδική σημαντική εκκρεμότητα η 7η θέση στο 2ο όμιλο που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την παραμονή. Ας δούμε το πρόγραμμα.

Στον 1ο όμιλο, ο Ηρακλής που “καπάρωσε' την πρώτη θέση παίζει στην έδρα της προτελευταίας ΑΕ 2002 κι αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα καθώς μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα παίξει τους δύο τελικούς για τον τίτλο. Η ΑΕ Διμηνίου κάνει φινάλε εντός έδρας με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή και ο Δημήτρης Ζιώγας αναμένεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ύστερα από πολύ μεγάλη καριέρα δύο δεκαετιών, ενώ ο Σαρακηνός έχει τον πρώτο λόγο για να κλείσει με νίκη τη σεζόν μιας και παίζει στην έδρα του ουραγού Πηλέα. Αυτές οι τρεις αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο. Την επομένη, στις 17 του μηνός, η Σκιάθος φιλοξενεί τη Δάφνη, ο Άρης κοντράρεται με τον Μαγνησιακό και ο Θησέας παίζει με τον Πανιώνιο στο ΕΑΚ. Αναφορικά με την κατάταξη, ΑΕ Διμηνίου και Σαρακηνός διεκδικούν τη δεύτερη θέση, Θησέας, Άρης και Σκιάθος παίζουν για 4η, 5η και 6η, ενώ στα σίγουρα η Αγία Παρασκευή είναι έβδομη, η Δάφνη δέκατη, η ΑΕ 2002 ενδέκατη και ο Πηλέας δωδέκατος.

Στο 2ο όμιλο, οι Μικροθήβες παίζουν με τον Απόλλωνα και η Αγχίαλος με τον Αλμυρό. Η ομάδα των Μικροθηβών και του Αϊδινίου θέλει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Αγχίαλο για να παίξει στο μπαράζ παραμονής. Μετά την αφαίρεση των 2 βαθμών από την Αγχίαλο, το σύνολο του Αναγνώστου είναι στο +1. Σίγουρα δεύτερος ο Διαγόρας ταξιδεύει στη Σκόπελο σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς, με τους νησιώτες να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή. Ο Πρωτεσίλαος υποδέχεται τους Μυρμιδόνες και με νίκη “κλειδώνει” την τρίτη θέση, ενώ ο τέταρτος Αίας παίζει στην Ευξεινούπολη με τη Δήμητρα. Τέλος, έχουμε το ματς ανάμεσα στις δύο τελευταίες ομάδες: ο Άθλος αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα, με την ομάδα του Αλμυρού να θέλει, έστω και την ύστατη αγωνιστική, να πάρει το πρώτο τρίποντο στη σεζόν.