noodles volos banner

Αχιλλέας-ΕΜΑ 0-2

Η Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου πέρασε με 0-2 από το Αχίλλειο. Ο Ρεφουγιάτι στο 3ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου έκανε το 0-1 με πλασέ ύστερα από κόντρες στην περιοχή και ο Λανάι το 0-2 στο 78ο αφού πέρασε τον τερματοφύλακα ύστερα από κάθετη πάσα του Βέτσικα.
Για τον Αχιλλέα, στο πρώτο μέρος δύο καλές φάσεις με σουτ του Σπανού που έφυγαν άουτ και δοκάρι στο 85' με τον Χασιώτη. Για την ΕΜΑ, ο Ρεφουγιάτι είχε μεγάλη ευκαιρία στο 10ο λεπτό, στην επανάληψη ο Παπαδάκης, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο 17χρονος Μαντάνης παραλίγο να χριστεί σκόρερ εάν το σουτ του δεν κόντραρε πάνω σε συμπαίκτη του. Στα αξιοσημείωτα η χρησιμοποίηση σε ακόμη ένα πρωτάθλημα του Τάκη Τρόμπατζη.
Σήμερα συμπληρώθηκαν έξι μήνες από το θάνατο του Αποστόλη Πλασταρά και για αυτό το λόγο, πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ νωρίς το πρωί σύσσωμη η ομάδα του Αχιλλέα βρέθηκε στο κοιμητήριο του χωριού όπου τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του ποδοσφαιριστή-προπονητή του συλλόγου. “Ο Αποστόλης θα αποτελεί πάντα οδηγό των προσπαθειών της ομάδος μας και δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε” αναφέρθηκε σχετικώς από τη διοίκηση του Αχιλλέα.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Σχουλής, Τσεκούρας, Λάμπος, Διαμαντής, Τσουκάρας, Ζγουλέτας (55' Τσιοκάρας), Μπεζάτης, Χασιώτης, Μαλλιαρός, Χατζηγεωργίου (75' Μόσχος), Σπανός.
Μικροθήβες: Ζαγκαβιέρος, Παπανίκος, Ζιούλης, Θ. Βαλκανιώτης, Ρομάριο (85' Μαντάνης), Παπαδάκης (85' Τρόμπατζης), Αθ. Βαλκανιώτης, Γ. Βέτσικας, Λανάι, Αναγνώστου (70' Γκαμάλιας), Ρεφουγιάτι.