noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Σαρακηνός 2-0

Η ΑΕ Διμηνίου κέρδισε 2-0 τον Σαρακηνό και μείωσε τη διαφορά από τον πρώτο Ηρακλή στον έναν πόντο, δίνοντας έτσι νέο μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη της κορυφής δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Οι γηπεδούχοι του Κώστα Μπράτσου βρήκαν δίχτυα στο 15ο λεπτό με πλασέ του Ζιώγα ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Αραμπατζή και στο 60ό με σουτ του Μαυρίδη ύστερα από μεταβίβαση του Ζιώγα. Για την ΑΕΔ, ο Φιλατζικιώτης μόνος απέναντι από τον Γράντα σούταρε πάνω του στο 20', ο Μίλτος είχε ευκαιρία στο 73' με σουτ που απέκρουσε ο γκολκίπερ και ο Φιλατζικιώτης δοκάρι στο 80'. Για τον Σαρακηνό, στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κεφαλιές των Βαΐτση, Σουάρες απέκρουσε ο Κουτσιρίμπας, όπως και σε πλασέ του Βαΐτση, στην επανάληψη κεφαλιά του Βαΐτση έφυγε άουτ, πλασέ του Σουάρες έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή ο Τσιγιάννης, ενώ είχε δοκάρι ο Σουάρες. Εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για τη διαιτησία, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο ξεκίνημα του β' μέρους σε μαρκάρισμα στον Σουάρες.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κουτσιρίμπας, Μαστακούλης (62' Ζάγκας), Μπλούχος, Χάνος, Τσιγιάννης, Μαυρίδης, Αραμπατζής (70' Αξιώτης)), Αποστολίδης, Ζιώγας, Φιλατζικιώτης, Μίλτος (79' Σταματόπουλος).
Σαρακηνός: Γράντας, Ρουκάς, Ιωάννου, Καλαμάτας (75' λ.τρ. Παπάζογλου), Ράπτης, Μαλεσάγκος, Κωνσταντάκος (46' λ.τρ. Φουρκιώτης), Καρακώστας, Σουάρες, Τανάγιας, Βαΐτσης.

Last modified onSunday, 03 April 2016 19:10