noodles volos banner

Απόλλων-ΓΣ Αλμυρού 2-3

Ο ΓΣ Αλμυρού ξεπέρασε και το δύσκολο εμπόδιο του Απόλλωνα στο γήπεδο των Καναλίων, παρά το γεγονός ότι για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν δέχθηκε δύο γκολ. Το ματς είχε φοβερή εξέλιξη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου: στο 46' ο Κοντοβάς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1, στο 48'΄με σουτ ο Νίκος Βούλγαρης το 0-2 και στο 49' με φοβερό σουτ ο Πέτσης εκτός μεγάλης περιοχής μείωσε σε 1-2. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 70ό λεπτό με πλασέ του Τσιουρή, από ασίστ του Κόκκαλη και το 2-3 έγινε τρία λεπτά αργότερα με σουτ του Κοντοβά ύστερα από πάσα του Αντζούρη.
Για τον Απόλλωνα, κεφαλιά του Τσιουρή στο 12' έφυγε ελάχιστα άουτ, ακολούθησε μια ευκαιρία με τον Καλαμίδα να μην βρίσκει καλά την μπάλα από κοντά σε παράλληλη μεταβίβαση και ένα φάουλ του Πέτση άουτ, ενώ μετά το 2-2, μακρινό σουτ του Βασιλείου με τον Πλακαρό μακρυά από την εστία, δεν είχε δύναμη ώστε να πάει στα δίχτυα. Για τον ΓΣ Αλμυρού, οι Κοντοβάς -κυρίως στο πρώτο μέρος με δύο τετ-α-τετ- και οι Κρανάς, Ν. Βούλγαρης στην επανάληψη είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Συνθέσεις:
Απόλλων: Μουράβας, Πολυχρόνου, Φέιζο, Παπαπορφυρίου, Φώτου, Ψήφος, Σιφνιώτης (50' Κόκκαλης), Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Δ. Καλαμίδας (46' Λαρίσης).
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος (58' Ράπτης), Παυλίδης, Πλαβός, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Κρανάς, Αντζούρης, Χειλάς (62' Μαλισσόβας), Ν. Βούλγαρης (75' Θωμαΐδης), Κοντοβάς.