noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Αίας 4-1

Ο Πρωτεσίλαος επιβλήθηκε 4-1 του Αίαντα και τον προσπέρασε στη βαθμολογία. Έτσι, το σύνολο του Μιχάλη Ανδρωνά επέστρεψε στην τρίτη θέση της κατάταξης του 2ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι έπιασαν πάρα πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν 3-0 σκοράροντας τρεις φορές σε ένα δεκάλεπτο. Στο 22' ο Γιάννης Παναγιώτου με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μαρικλέν, στο 25' πάλι ο Παναγιώτου με απευθείας φάουλ που πέρασε πάνω από το τείχος, στο 30' με πέναλτι ο Παπαδόπουλος. Το 3-1 στο 78' με σουτ του Γρούνα και στο επόμενο λεπτό το τελικό 4-1 όταν ο Παπαδόπουλος πέρασε τον τελευταίο αμυντικό και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε σε κενή εστία. Στο 85' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γρούνας. Για τους γηπεδούχους, ο Παπαδόπουλος είχε δύο χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος σε φάσεις τετ-α-τετ και δύο δοκάρια, στο 40' με μακρινό σουτ του Τσιλαφάκη και στο 68' με τον Μαρικλέν. Ο Αίας ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού στο 3-0, ενώ σε μια φάση με τον Κατσαβριά, ο ρέφερι αρχικά υπέδειξε πέναλτι αλλά το πήρε πίσω ύστερα από συνεννόηση με τη βοηθό. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Γιάννης Παναγιώτου μετράει έξι γκολ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές!

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης, Σούσκο (66' Μιχόπουλος), Σιαμανίκος (60' Λεϊμονής), Κ. Κόρκος, Χριστέλος, Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου, Παπαδόπουλος, Τσιλαφάκης, Μαρικλέν (82' Μουσάκου).
Αίας: Λαγός, Μπούρας, Παπανικολόπουλος, Καλοδήμος, Κουτσιανίτης, Χουλιαράς, Γρούνας, Γαρυφάλλου, Μπιρτσάι, Αθ. Κ. Κωστούλας, Κατσαβριάς.