noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-Σκιάθος 0-2

Με δύο γκολ του Γιάννη Σκέμπι, στο ξεκίνημα και το τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου, η Σκιάθος πέρασε με 0-2 από το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Ο ικανός σκόρερ σκόραρε στο 5ο λεπτό με σουτ που χτύπησε στο δοκάρι, στην πλάτη του τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα και στο 43ο σε φάση τετ-α-τετ.
Για την Αγία Παρασκευή, τέσσερις καλές φάσεις στο α' ημίχρονο: με φάουλ λίγο άουτ του Μαρμαρινού (15'), διαγώνιο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Παπουτσή με την ίδια κατάληξη (31'), με τον Μαρμαρινό να “τσιμπάει” την μπάλα από τη μικρή περιοχή αλλά να φεύγει άουτ (41'), ενώ στις καθυστερήσεις, ο Νικολαΐδης έκανε φοβερή απόκρουση στο “παραθυράκι” του σε κοντινό σουτ του Παπουτσή. Στην επανάληψη, σουτ του Κοπάνα “έγλειψε” το οριζόντιο δοκάρι στο 58ο λεπτό.
Οι νησιώτες στο πρώτο μέρος είχαν τρεις καλές φάσεις με τους Σκέμπι, Μυστάκου, Δ. Γιαουράκη, ενώ στη σημερινή αναμέτρηση ντεμπούτο έκανε ο 15χρονος Ναστασάι που έπαιξε βασικός και έβγαλε όλο το 90άλεπτο. Να σημειώσουμε πως ήταν η δέκατη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Σκιάθο, η πέμπτη εκτός έδρας.

Συνθέσεις:
Αγ. Παρασκευή: Μαλλιαρός, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Ντάκος, Βαν ντε Γουίχε, Χατζημητροφάνης (46' Καψάλης), Παπακώστας (61' Κοτσέλος), Φραγκογιάννης (46' Σιγάλας), Παπουτσής, Μαρμαρινός, Κοπάνας.
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Δ. Γιαουράκης, Μπρέγκου, Ναστασάι, Ν. Μιαρίτης (65' Γ. Γιαουράκης), Θ. Σταμέλος (60' Φερετζέλης), Σκέμπι, Σαρρής, Μιστάκου (80' Μανωλιός).