noodles volos banner

Απόλλων-Δήμητρα 1-0

Μετά το διπλό στην Ευξεινούπολη στον πρώτο γύρο, ο Απόλλων ζευγάρωσε τις νίκες του επί της Δήμητρας στο φετινό πρωτάθλημα. Μια κεφαλιά του συνήθους υπόπτου Βαγγέλη Τσιουρή στο 62ο λεπτό, σε σέντρα του Πέτση, ήταν αρκετή για να χαρίσει το όγδοο τρίποντο στο σύνολο του Κώστα Ρέππου. Για τον Απόλλωνα, στο πρώτο μέρος ο Τσιουρής είχε άστοχη κεφαλιά και ο Καλαμίδας αστόχησε σε δύο τετ-α-ετ, ενώ στην επανάληψη φάουλ του Πέτση εξουδετέρωσε ο Σαββίδης, πλασέ του Βασιλείου έφυγε άουτ (75'), κεφαλιά του Τσιουρή έδιωξε αμυντικός πάνω στη γραμμή (80') και ο Σιφνιώτης είχε δοκάρι στο 85ο λεπτό. Για τη Δήμητρα, καλύτερη φάση στο 44' όταν κεφαλιά του αμαρκάριστου Ποζιόπουλου από καλή θέση πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 65' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του τερματοφύλακα πάνω στον Χρ. Γκάμπα.

Συνθέσεις:
Απόλλων: Πρέζας, Παπαπορφυρίου, Πολυχρόνου, Καρπούζας, Φώτου, Ψήφος, Κόκκαλης (80' Λιάκος), Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης (94' Πάντσιος), Δ. Καλαμίδας (55' Σιφνιώτης).
Δήμητρα: Σαββίδης, Μαντάρας, Κωτούλας, Βογιατζής, Καρατέεβ (70' λ.τρ. Κόκκαλης), Δαμάσκος, Σιαμέτης (82' Δ. Γκάμπας), Ποζιόπουλος (60' Παυλίδης), Χρ. Γκάμπας, Κακλιάς, Μπίνας.