noodles volos banner

Βαγγέλης Τσιουρής, ο σκόρερ των Καναλίων

Ο Απόλλων βρήκε τον σκόρερ του... Εικοσιδύο γκολ έχει πετύχει η ομάδα των Καναλίων σε δεκαπέντε ματς πρωταθλήματος. Τα 11 ο Βαγγέλης Τσιουρής και τα άλλα 11 η υπόλοιπη ομάδα! Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που γνωρίσαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια με τη φανέλα του Αετού Κερασιάς και από το καλοκαίρι του 2015 ανήκει στον Απόλλωνα, διανύει μία καταπληκτική σεζόν, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως παίζει για πρώτη φορά στη θέση του σέντερ φορ. Έχει μεγάλη έφεση στο γκολ και είναι από τους κορυφαίους παίκτες στις κεφαλιές!

Φοιτητής από την Αθήνα όπου έπαιζε στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, τελειόφοιτος στο Παιδαγωγικό τμήμα του Π.Θ. Τη σεζόν 2012-13 έκανε προπονήσεις με την Νίκη Βόλου και τελικά κατέληξε στον Αετό Κερασιάς, πρώτα στη Β' Τοπική και πέρυσι στην Α' Κατηγορία με 8 τέρματα. Ήδη έχει βελτιώσει κατά πολύ την επίδοσή του... Μόνο οι Παπαδόπουλος, Ζιώγας έχουν πετύχει περισσότερα γκολ από τον Τσιουρή στο πρωτάθλημα και στους δύο ομίλους! Το σημαντικό όμως είναι 
πως έχει μεγάλη συμβολή για την πολύ καλή πορεία των νεοφώτιστων από τα Κανάλια.

Το magnesiasports επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Τσιουρή. Τον ρωτήσαμε για την προσωπική του παρουσία και μάς ανέφερε: “Είναι η πρώτη χρονιά που παίζω σέντερ φορ και πιστεύω ότι αυτή η θέση μου ταιριάζει, είναι η θέση που μου αρέσει να αγωνίζομαι. Σίγουρα έχω πετύχει πολλά γκολ και ευχαριστώ τον προπονητή Κώστα Ρέππο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει από το ξεκίνημα της σεζόν. Το γκολ όμως δεν το πετυχαίνει ένας, αλλά έντεκα παίκτες, θέλω να πω πως είναι ομαδική δουλειά και θεωρώ πως ο Απόλλων έχει παρουσιάσει φέτος μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα”, ενώ σχετικά με την πορεία του συλλόγου από την Κάρλα, σχολίασε: “Ίσως λόγω απειρίας έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς που έπρεπε να κερδίσουμε, ωστόσο είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και θέλουμε να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις. Το κλίμα είναι ιδανικό, το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε. Όλοι οι παίκτες είμαστε φίλοι, οι προπονήσεις γίνονται με μεγάλη παρουσία των ποδοσφαιριστών κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε παίξει καλή μπάλα και πιστεύω ότι αυτό το αναγνωρίζουν οι αντίπαλοί μας”.

Έντεκα γκολ σε δεκαπέντε ματς:
Απόλλων-Άθλος 2-1 (σκόραρε το 2ο γκολ στο 46ο λεπτό)
Σκόπελος-Απόλλων 2-3 (σκόραρε το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα)
Απόλλων-Διαγόρας 1-2 (ισοφάρισε με κεφαλιά)
Αχιλλέας-Απόλλων 2-2 (έδωσε προβάδισμα με κεφαλιά)
Δήμητρα-Απόλλων 1-2 (έδωσε προβάδισμα με πλασέ)
Απόλλων-Πρωτεσίλαος 1-3 (δεν σκόραρε)
Αγχίαλος-Απόλλων 0-1 (δεν σκόραρε)
Απόλλων-Αίας 2-2 (άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα)
ΓΣ Αλμυρού-Απόλλων 2-1 (δεν σκόραρε)
Απόλλων-Μυρμιδόνες 2-1 (άνοιξε το σκορ)
Απόλλων-EMA 0-1 (δεν σκόραρε)
Άθλος-Απόλλων 1-2 (πέτυχε 2 γκολ, το δεύτερο στις καθυστερήσεις)
Απόλλων-Σκόπελος 0-1 (δεν σκόραρε)
Διαγόρας-Απόλλων 1-1 (ισοφάρισε με κεφαλιά)
Απόλλων-Αχιλλέας 2-0 (άνοιξε το σκορ με κεφαλιά)

Φ.Γ.