noodles volos banner

Η "μάχη" της πρωτιάς στον 1ο όμιλο

Με τριπλή ισοβαθμία πλέον στην κορυφή του 1ου ομίλου, η 15η αγωνιστική θεωρείται κομβική. Η ΑΕ Διμηνίου που προέρχεται από δύο ήττες χωρίς να σκοράρει, παίζει στο γήπεδό της κόντρα στη Δάφνη, ο Ηρακλής έχει δύσκολο ματς στην έδρα του Ηρακλή, ενώ ο Σαρακηνός αγωνίζεται στο ΕΑΚ με αντίπαλο τον Θησέα.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ηρακλής συνεχίζει να έχει το απόλυτο των νικών στο Βασδέκειο, ενώ ο Σαρακηνός δεν έχει χάσει ούτε ένα βαθμό στις εξόδους του. Θεωρητικά η ΑΕΔ έχει το πιο καλό πρόγραμμα και οι "ροσονέρι" το πιο δύσκολο αφού παίζουν εκτός έδρας με τις άλλες δύο ομάδες, όμως εάν πάρουν όλα τα ματς, βγαίνουν πρώτοι!
Η "μάχη" για την κορυφή έχει πάρει ...φωτιά και από εδώ και στο εξής, κάθε απώλεια μπορεί να είναι καθοριστική. Ας δούμε τα εναπομείναντα παιχνίδια:

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Με Δάφνη (εντός), Πανιώνιο (εκτός), ΑΕ 2002 (εκτός), Άρη (εντός), Πηλέα (εκτός), Σαρακηνό (εντός), Μαγνησιακό (εκτός), Αγ. Παρασκευή (εντός).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Με Άρη (εκτός), Πηλέα (εντός), Σαρακηνό (εντός), Μαγνησιακό (εκτός), Αγ. Παρασκευή (εντός), Θησέα (εκτός), Σκιάθο (εντός), ΑΕ 2002 (εκτός)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Με Θησέα (εκτός), Σκιάθο (εντός), Ηρακλή (εκτός), Δάφνη (εκτός), Πανιώνιο (εντός), ΑΕ Διμηνίου (εκτός), Άρη (εντός), Πηλέα (εκτός).