noodles volos banner

Οκτώ αγωνιστικές αήττητη η Σκιάθος

Η εκτός έδρας νίκη της Σκιάθου στο Διμήνι μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη για τους περισσότερους, αλλά με την πορεία που έχουν οι νησιώτες το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι. Το σκορ σίγουρα ναι, καθώς με εξαίρεση το ματς με τον Πηλέα, η Σκιάθος δεν είχε πετύχει τρία γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Οι νησιώτες τρέχουν αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών (έξι νίκες-δύο ισοπαλίες) και μάλιστα δεν έχουν δεχθεί γκολ για 450 λεπτά. Την τελευταία φορά που έφυγαν ηττημένοι από τον αγωνιστικό χώρο ήταν στις 6 Δεκεμβρίου όταν ο Σαρακηνός είχε νικήσει 1-0 στο νησί. Μετά ξεκίνησε η αντεπίθεση διαρκείας που τους έφερε στην 4η θέση με 24 βαθμούς. Σφικτή στην άμυνα, αποτελεσματική στην επίθεση (κυρίως με τα γκολ του Σκέμπι) η ομάδα του Βασίλη Μυγδαλάκη, ξεκίνησε τη σεζόν αποδυναμωμένη σε σχέση με την περσινή περίοδο, αλλά διατηρεί τα ίδια στάνταρ αποτελεσμάτων!

Για την πορεία της σκιαθίτικης ομάδος, μίλησε στο magnesiasports ο αρχηγός Χρήστος Καμπουρέλης. Αρχικά τον ρωτήσαμε εάν ήταν αναμενόμενη αυτή η πολύ καλή πορεία και απάντησε: “Σίγουρα δεν περίμεναν αρκετοί ούτε εμείς οι παίκτες ούτε η διοίκηση ότι θα είχαμε αυτή την πορεία με τις συνθήκες που ξεκίνησε η σεζόν. Μας βοήθησαν σημαντικά κάποιες επιστροφές λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, είτε παικτών που είχαν αποχωρήσει προσωρινά είτε άλλων που είχαν κάποια χρόνια εκτός αγωνιστικής δράσης. Δείχνουμε μια εικόνα ομάδας αρκετά δυνατής, πιστεύουμε στον εαυτό μας και θεωρούμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό φάνηκε με τη νίκη μας επί του Ηρακλή και το 0-3 στο Διμήνι”.
Σχετικά με το στόχο μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, σχολίασε: “Από το ξεκίνημα στόχος της ομάδος ήταν να εξασφαλίσει την παραμονή στην Α' Κατηγορία. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο φέτος καθώς υποβιβάζονται αρκετές ομάδες από κάθε όμιλο, όμως έγινε αυτή η προσπάθεια και μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά. Εάν συνεχίσουμε με την εικόνα του τελευταίου 1,5 μήνα, εκτιμώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα”.
Για το μυστικό της πετυχημένης πορείας, επισήμανε: “Είμαστε μια πολύ καλή πορεία κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο, τα αποδυτήρια όπως λέμε στο ποδόσφαιρο, φαίνεται νομίζω στον κόσμο. Έγινε μια εξαιρετική προσπάθεια από τη διοίκηση, μπήκαν στο συμβούλιο άτομα από την τοπική κοινωνία, παίζουν στην ομάδα περισσότερα παιδιά από το νησί και όλα αυτά έχουν θετικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα. Αλλά και στον κόσμο καθώς οι φίλαθλοι της Σκιάθου ασχολούνται ξανά με το σύλλογο, είναι μεγαλύτερη η παρουσία τους στο γήπεδο, είναι πιο κοντά στην ομάδα. Η καλύτερη οργάνωση που υπάρχει φαίνεται σε όλα τα επίπεδα κι αποδίδει καρπούς”.

Τα αποτελέσματα έως τώρα για τον ΑΟ Σκιάθου:
1η αγωνιστική: Πανιώνιος -Σκιάθος 1-1
2η αγωνιστική: Σκιάθος-ΑΕ Διμηνίου 0-1
3 αγωνιστική: Άρης-Σκιάθος 4-1
4η αγωνιστική: Σκιάθος-Πηλέας 5-0
5η αγωνιστική: Σκιάθος-Σαρακηνός 0-1
6η αγωνιστική: Μαγνησιακός-Σκιάθος 0-0
7η αγωνιστική: Σκιάθος-Αγ. Παρασκευή 2-0
8η αγωνιστική: Θησέας-Σκιάθος 1-2
9η αγωνιστική: ΑΕ 2002-Σκιάθος 0-0
10η αγωνιστική: Σκιάθος-Ηρακλής 1-0
11η αγωνιστική: Δάφνη-Σκιάθος 0-1
12η αγωνιστική: Σκιάθος-Πανιώνιος 1-0
13η αγωνιστική: ΑΕ Διμηνίου-Σκιάθος 0-3