noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Αίας 2-3

Ο Αίας πλήγωσε για δεύτερη φορά φέτος τον Λουκά Κατσαμπέκη και τους Μυρμιδόνες με τον ίδιο τρόπο, κερδίζοντας με σκορ 3-2 όπως στον πρώτο γύρο. Η ομάδα του Πλατάνου προηγήθηκε με κεφαλιά του Χατζέλα στο 32ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Νικηφοράκη, το 1-1 στο 55' με ωραίο συνδυασμό των Θανάση Αθ. Κωστούλα-Κατσαβριά και τελικό αποδέκτη τον Αθ. Κ. Κωστούλα (με την επαγγελματική καριέρα, για να τους ξεχωρίζουμε...), το 2-1 στο 77' με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Κατσαβριά, το 2-2 στο 80' από τον παίκτη του Αίαντα με το ίδιο επώνυμο (με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Αθ. Αθ. Κωστούλα) και το τελικό 2-3 με σουτ του Μπιρτσάι (ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα σε φάουλ του Αθ. Κ. Κωστούλα).
Για τους Μυρμιδόνες, ευκαιρίες στο 12' με τον Χατζέλα ο οποίος από κοντά στο τέρμα βρήκε την μπάλα με το γόνατο, διπλή φάση στο 20' όταν κεφαλιά του Κουτσούμπα απέκρουσε ο Λαγός και μετά σουτ του ίδιου παίκτη για τους γηπεδούχους έδιωξε στη γραμμή ο Παπανικολόπουλος, ενώ στην επανάληψη υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι σε χέρι στο 55' και ακυρωθέν τέρμα του Δ. Μπούρχα στο 70' για επιθετικό φάουλ. Μετά τη λήξη του αγώνα, πήρε κόκκινη κάρτα ο Κοντοβάς για έντονη διαμαρτυρία προς τον βοηθό διαιτηή. Ο Αίας στο πρώτο μέρος απείλησε μία φορά με τον Μπιρτσάι, στο β' ημίχρονο ο έμνπειρος μέσος είχε καλή φάση σε άδειο τέρμα, ενώ κεφαλιά του Καλοδήμου πέρασε λίγο άουτ.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Βέργας, Κατσαβριάς (84' Ξαφάς), Κοντοβάς, Χαλάτσης, Κουτσούμπας, Ζαφειρίου, Χατζέλας, Δ. Μπούρχας, Ακριβός, Νικηφοράκης (60' Π. Μπούρχας)
Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Χουλιαράς, Κοντογεωργάκης, Καλοδήμος, Γρούνας, Μπιρτσάι, Αθ. Κ. Κωστούλας, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Κατσαβριάς, Κουτσιανίτης.