noodles volos banner

Άθλος-Πρωτεσίλαος 0-5

 

Δεύτερη νίκη με αρκετά γκολ για τον Πρωτεσίλαο κόντρα στον Άθλο στο φετινό πρωτάθλημα, αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν πολύ, ειδικότερα στο πρώτο μέρος. Το 0-1 στο 5ο λεπτό με φοβερό φάουλ του Τσιλαφάκη από περίπου 25 μέτρα που κατέληξε στον ουρανό των διχτύων, το 0-2 στο 48ο με τον Τσιλαφάκη να σπρώχνει την μπάλα σε άδειο τέρμα ύστερα από ωραία ενέργεια και παράλληλη πάσα του Παπαδόπουλου, το 0-3 στο 69' με αυτογκόλ του Κουτρογιάννη σε προσπάθεια του Παπαδόπουλου και τα άλλα δύο τέρμα πέτυχε ο αρχισκόρερ της Α' Τοπικής, με πλασέ στο 84' μετά κάθετη μεταβίβαση του Μαρικλέν και στο 90' μετά διαγώνια πάσα του νεαρού Τσουβαλιά. Με το σημερινό τρίποντο, ο απολογισμός του Πρωτεσίλαου διαμορφώθηκε με έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Συνθέσεις:
Αθλος: Μέμος, Γιαννακός (70' Επίσκοπος), Τσεκρέζης, Δημόπουλος, Δάρας, Κουτρογιάννης, Κοντοβάς, Νικολάου, Δήμας, Φωτιάδης (75' Κομπούρας), Ξηροκώστας (80' Νικογιάννης).
Πρωτεσίλαος: Μάνος, Κραβαρίτης, Θ. Κόρκος (74' Μουσάκου), Σιαμανίκος, Σούσκο (65' Τσουβαλιάς), Κ. Κόρκος, Λεϊμονής, Χριστέλος (58' Χασιώτης), Παπαδόπουλος, Τσιλαφάκης, Μαρικλέν.

 

Last modified onSaturday, 13 February 2016 19:01