noodles volos banner

Aπόλλων-ΕΜΑ 0-1

Η ΕΜΑ έχει καλή παράδοση κόντρα στον Απόλλωνα και τη διατήρησε στη σημερινή αναμέτρηση. Έφυγε νικήτρια από τα Κανάλια με 0-1 χάρη σε τέρμα που σημείωσε με κεφαλιά ο Παναγιώτης Σκοτεινός στο 15ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λανάι.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο σουτ άουτ με τους Πολυχρόνου, Τσιουρή στο πρώτο μέρος, δοκάρι στο 75' με τον Πέτση και φάσεις με τους Σιφνιώτη, Τσιουρή, Κελεσίδη στα τελευταία λεπτά για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Αναφορικά με το σύνολο του Χρήστου Αναγνώστου, ο γιος του Γιώργος είχε δύο καλές φάσεις, στο 20ό λεπτό όταν πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα και στο 25ο όταν έκανε το γύρισμα και ο Ρεφουγιάτι έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι.
Από την ΕΜΑ εκφράστηκαν ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία.

Συνθέσεις:
Απόλλων Καναλίων: Μουράβας, Φώτου, Κελεσίδης, Καρπούζας, Παπαπορφυρίου (60' Φέιζο), Ψήφος, Πολυχρόνου (75' Λιάκος), Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Παναγιωτάκης (46' Σιφνιώτης).
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Ζαγκαβιέρος, Αποστόλου, Παπανίκος, Θ. Βαλακανιώτης, Σκοτεινός, Παπαδάκης, Αθ. Βαλκανιώτης, Ρεφουγιάτι (80' Γ. Βέτσικας), Λανάι, Αναγνώστου (60' Καρατζόγλου), Γκαμάλιας (70' Καπέσιος).