noodles volos banner

Άρης-ΑΕ Διμηνίου 0-2

Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Άρη Μελισσατίκων η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου. Κέρδισε με 0-2 στο γήπεδο της Νεάπολης και διατηρήθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου. Το 0-1 στο 58' με φάουλ του αρχηγού Σάββα Μαυρίδη από πλάγια θέση και το 0-2 με μακρινό σουτ του Αξιώτη στο 70'. Για τον Άρη, σουτ του Ακτσιαλή απέκρουσε ο Κοντογιάννης και κεφαλιά του Πετρόπουλου χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζοντίου κι έφυγε άουτ, στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη, ο Κοντοπγιάννης εξουδετέρωσε σουτ του Τσίρου στην κλειστή του γωνία αποτρέποντας την ισοφάριση. Για την ΑΕ Διμηνίου, καλύτερες φάσεις προσπάθεια του Ζιώγα που απέκρουσε ο Κουρίτας στα μισά του α' ημιχρόνου, σουτ του Αξιώτη για ένα τρίτο γκολ προς το φινάλε. Από πλευράς ΑΕΔ, εκφράστηκαν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για τον αγώνα τους σε πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Ασημάκης (65' Μπούρντα), Μυλωνάς, Καψιώτης (80' Γκοτζόπουλος), Γεωργούλας (82' Κουσιάρης), Γκατζούνας, Τσίρος, Ίμπρα, Στραβέλας, Ακτσιαλής, Πετρόπουλος.
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Χονρός, Μπαλτσιάκης, Αποστολίδης (75' Στρούγγης), Μαυρίδης, Σταματόπουλος, Αξιώτης, Κανδήλας (60' Φουρκιώτης), Μόσιος, Ζιώγας (85' Κωτούλας).