noodles volos banner

Πηλέας-Ηρακλής 0-5

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου «καθάρισε» το ματς ο Ηρακλής με δύο γρήγορα τέρματα. Το 0-1 έγινε στο 20ό λεπτό. Ο Θάνος έπιασε ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, έσκασε στο τερέν και ο Τσελεπής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 0-2 και 0-3 από τον Θανάση Αραμπατζή με σουτ στο 49ο και 53ο λεπτό, το τέταρτο τέρμα για τους «κυανόλευκους» ο Μοράλες με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Αραμπατζή (στο 89’) και το τελικό 0-5 στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Αραμπατζή ύστερα από σέντρα του Τσάγγαρη. Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε χατ τρικ, ενώ ο Ηρακλής μετράει 21 γκολ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Ντεμπούτο στον πάγκο του Πηλέα έκανε στη σημερινή συνάντηση ο Τάκης Μαρτίου.

Συνθέσεις:
Πηλέας: Πύλλος, Τσακίρης (70’ Αλβανόπουλος), Βαρσαμάς, Δεδούσης, Σουλιώτης, Βαΐτσης, Καμπέρης, Θάνος (78’ Μαργαρίτης), Ηλ. Ματθαίου (80’Δ. Μπρισμπέος), Ταφίλης, Παλάσης.
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Τσαντόπουλος, Μοράλες, Φέζο, Νούσιας (65’ Τσάγγαρης), Θάνος, Δημητρίου (75’ Μαστροπαναγιώτης), Τσελεπής (46’ λ.τρ. Τσατσαρώνης), Αραμπατζής.