noodles volos banner

ΑΕ 2002-Αγία Παρασκευή 1-3

 

Η Αγία Παρασκευή πέρασε με 3-1 από τη Γατζέα και συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κώστας Μαρμαρινός που σκόραρε δύο φορές, στο 2ο λεπτό και στο 60ό. Το δεύτερο γκολ με εξαιρετικό σουτ στο «παραθυράκι». Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο 55’ με τον Πολυχρόνου και το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 65’ με τον Φραγκογιάννη.
Για την ΑΕ 2002, κεφαλιά του Βέργου στο 68’ πέρασε παράλληλα με το τέρμα και δεν βρήκε την μπάλα ο Μεϊντής, ενώ λίγο αργότερα ο Στουμποβίκος νικήθηκε από τον Μαλλιαρό σε τετ-α-τετ. Επισημάνθηκαν ακόμη διαμαρτυρίες για τη διαιτησία για τέταρτη σερί αγωνιστική. Αναφορικά με την Αγία Παρασκευή, όπως αναφέρθηκε, χάθηκαν από τέσσερα τετ-α-τετ σε κάθε ημίχρονο! Από δύο φορές αστόχησαν οι Κοπάνας, Χαρίσης, Μαρμαρινός, από μία οι Μαλακασιώτης, Φραγκογιάννης.
Η νίκη αφιερώθηκε στον Παναγιώτη Μαγγασιανό που είχε σοβαρό τραυματισμό στον ώμο την προηγούμενη αγωνιστική

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Στόικος, Βέργος, Σταθόπουλος, Λάμπρου (20’ λ.τρ. Φιλίππου), Στουμποβίκος, Κόδρα (65’ Ραφτόπουλος), Μπένκα (70’ Κουβαράς), Πολυχρόνου, Μεϊντής.
Αγία Παρασκευή: Μαλλιαρός, Ντάκος, Βαν ντε Γουίχε, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Παντελόγλου, Μαλακασιώτης, Καψάλης, Χαρίσης (55’ Φραγκογιάννης), Μαρμαρινός (75’ Μπαλαμώτης), Κοπάνας (69’ Παπούτσης).

 

 

Last modified onSaturday, 05 December 2015 18:11