noodles volos banner

Πανιώνιος-Δάφνη 1-2

πηγή ΑΟ Δάφνη facebook πηγή ΑΟ Δάφνη facebook

Η Δάφνη πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στο γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, επιβλήθηκε 2-1 του Πανιωνίου. Η φιλοξενούμενη ομάδα του Θεολόγου Ναλμπάντη προηγήθηκε λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο. Στο 44ο λεπτό, από διώξιμο του τερματοφύλακα Χατζηβασιλείου, ο Σιαμέτης έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση, στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Καγιάνη και σκόραρε. Στο 50ό λεπτό, από βολέ του Χατζηβασιλείου, ο Ευαγγελός διεκδίκησε την μπάλα με τον αντίπαλο γκολκίπερ και ο Δεμίρης απλώς την έσπρωξε στα δίχτυα, ενώ η μείωση του σκορ σημειώθηκε στο 65' όταν από σέντρα του Νικούδη, ο Καραγιώργος πέτυχε το γκολ του Πανιωνίου με κεφαιά.
Η Δάφνη προηγήθηκε λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο. Στο 44ο λεπτό, από διώξιμο του τερματοφύλακα Χατζηβασιλείου, ο Σιαμέτης έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση, στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Καγιάνη κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Για τον Πανιώνιο, στο 46' προβολή του Μαρούφ στμάτησε στο δοκάρι και στο 85' ο Εμμανουήλ δέχθηκε κόκκινη κάρτα για διαμρτυρία προς το βοηθό διαιτητή.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Καγιάννης, Νικούδης (75' Λυρίτσης), Γ. Μπασδάνης, Παπαδόπουλος, Εμμανουήλ, Μαρούφ, Ανγκόλι (56' Μαστακούλης), Κ. Μπασδάνης, Καραγιώργος, Μοσχούδης, Πέτσης (50' Βαΐτσης).
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Βλαχάβας, Χιώτης, Παπανίκος, Τσάτσος, Τσόντζορας, Παπαστεργίου, Γιούργας (85' Λούκας), Ευαγγελός (75' Κοντορίζος), Δεμίρης, Σιαμέτης.