noodles volos banner

Πέρασε με 0-3 ο Πύρασος από τη Σούρπη

 

Με 0-3 πέρασε από τη Σούρπη ο Πύρασος και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Θησέα. Ο Αναστασίου έχασε ευκαιρία όταν πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε άουτ, αλλά από δική του σέντρα ο Πύρασος άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό και σκόρερ με προβολή στο δεύτερο δοκάρι τον Παναγιώτη Κοντοβά. Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές με πλασέ του Βουρδάκη που δεν βρήκαν στόχο, ενώ λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο Λαγός νίκησε τον Κοντοβά σε φάση τετ-α-τετ. Στην επανάληψη, ο Πύρασος είχε καλύτερη παρουσία. Ο Βουρδάκης έκανε το 0-2 με διπλή προσπάθεια στο 55', ο Δαμάσκος είχε ωραία ατομική ενέργεια και σουτ άουτ και το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 83ο λεπτό. Από κόρνερ του Δανόπουλου, σκόρερ ο Χρήστος Δαμάσκος με κεφαλιά. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η πρώτη φετινή εμφάνιση του Μπασδάνη και του Δανόπουλου για την ομάδα της Ν. Αγχιάλου, ενώ για τον Αίαντα έπαιξε τόσο ο αμυντικός Θανάσης Κωστούλας που τιμάει φέτος το τοπικό της Μαγνησίας με την παρουσία του όσο και ο Κοντούλης, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές σε ηλικία σε ομάδες της ΕΠΣΘ.

Συνθέσεις:
Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Μπούρας, Καλοδήμος, Κωστούλας, Γαρυφάλλου, Μαλλιαρός (54' Μπλούνας), Κωστούλας, Μπιρτσάι, Κουτσιανίτης, Μαρμαγκιόλης (63' Κοντούλης).
Πύρασος: Χαλάτσης, Χατζητρακόσιας, Κουρτέλης, Μπόρας, Δημητριάδης, Στεφανής (65' Καραλόπουλος), Μπασδάνης, Βουρδάκης, Τσιουρέλης, Κοντοβάς (46' Δανόπουλος), Αναστασίου (46' Χρ. Δαμάσκος).

 

Last modified onWednesday, 11 November 2015 17:12