noodles volos banner

Δηλώσεις στην πρώτη συγκέντρωση του Πυράσου

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πυράσου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. Στο καφέ «Αιολία» το «παρών» έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές, παλιοί και καινούργιοι.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Θοδωρής Στάμος ανέφερε μεταξύ των άλλων: «Ξεκινάμε όλοι μαζί μια νέα προσπάθεια ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι παλιότεροι το γνωρίζουν και οι νέοι θα το μάθουν πως η ομάδα μας στηρίζεται σε υγιείς βάσεις, αποτελεί προϊόν μεθοδικής δουλειάς πολλών ετών και είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στα αγωνιστικά ζητήματα, υπεύθυνοι είναι οι προπονητές. Εύχομαι η νέα σεζόν να μην έχει σοβαρούς τραυματισμούς».
Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας, Γιάννης Μόσδρομος τόνισε: «Ο Πύρασος όλα αυτά τα χρόνια βασίζεται στο οικογενειακό κλίμα που έχει. Η επιτυχία ξεκινάει από τα αποδυτήρια. Για ακόμη ένα καλοκαίρι, επιλέξαμε να στηριχθούμε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από το νομό Μαγνησίας. Πιστεύουμε στο ταλέντο σας. Είναι στο χέρι σας να δουλέψετε και να αναδειχθείτε από την ομάδα μας σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι προπονητές είναι αυτοί που σας επέλεξαν και θα σας δώσουν ευκαιρίες ώστε να παίξετε και να δείξετε τι αξίζετε».
Ο προπονητής Στέφανος Ξηρόφωτος επισήμανε: «Η ομάδα πέρυσι είχε μια πολύ καλή σεζόν και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια. Όλοι είμαστε πολύ φιλόδοξοι. Αγωνίζεστε στον Πύρασο και πρέπει να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών και των απαιτήσεων της ομάδας. Θεωρούμε ότι έχουμε το καλύτερο υλικό και θέλω από εσάς να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και είμαι σίγουρος ότι και εσείς θα βοηθήσετε την ομάδα. Μας περιμένει σκληρή δουλειά, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα πετύχουμε τους στόχους μας».
Σε όλους τους ποδοσφαιριστές δόθηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων και των φιλικών αγώνων για την περίοδο της προετοιμασίας κι ανανεώθηκε το ραντεβού για τη Δευτέρα 20/7 και ώρα 18:00 για τον αγιασμό και την πρώτη προπόνηση.

www.pyrasos.com